Ny Xbox 360-controller ved GC

På dette års Games Convention i Leipzig, Tyskland, har hjemmesiden Eurogamer været rundt og kigge på de mange stande, og her faldt de over en helt ny controller til Xbox 360.

Den nye controller er næsten identisk med den almindelige controller, men det første, man vil bemærke, er, at den er grøn. Controlleren blev fundet hos Konamis stand, men Microsoft har bekræftet, at den nye controller vil komme på markedet den 24. oktober.

Ud over at være grøn, så er der sket en mindre teknisk forbedring af kontrolleren. Det er D-pad’en på controlleren, der har fået en opgradering. I den nye udgave kan den registrere 32 forskellige retninger, hvilket altså er flere end før.

Der bliver ikke tale om en controller, der skal erstatte den nuværende, idet den kun vil blive solgt i en begrænset periode og kun i Europa, Asien og Latinamerika. Der kan ses en video af Eurogamers journalist, som tester controlleren her.

Gravatar

#1 Mezzo 21. aug. 2008 13:11

Why ? hvis der er mulighed for at opgradere deres produkt så gør det da ?
When there is no more room in hell the dead will walk the earth [Dawn of the dead]
Gravatar

#2 mazing 21. aug. 2008 13:13

Uha da da.. D-Pad'en var ellers controllerens stoerste svaghed.
Mon ikke MS er igang med at se hvordan de kan polere xbox360 saa den igen kan skabe en smule hype..

Reelt set har de ogsaa sovet lidt i timen.. Sony har brugt det sidste aar paa at faa de samme funktioner som xboxen har, MS har brugt tiden paa at lave aandsvage avatars.

IMO burde den D-pad vaere fixet et par maaneder efter launch, for den er VIRKELIG skod og at bruge den analoge til slaasspil fQles helt forkert, det er i hvert fald ikke optimalt.

Det kan da for fanden heller ikke vaere rocketscience at faa et 12x DVD-drev til ikke at larme.

Med PS3'en inde og gnave af 360erens forspring er det helt afgoerende for MS at de faar reageret paa den kritik som boksen modtager..
Gravatar

#3 mazing 21. aug. 2008 13:39

Okay laeste saa lige det sidste, at det bare er noget de goer lige en overgang... Undskyld, men hvad fanden er saa ideen? PR bullshit.
Gravatar

#4 duppidat 21. aug. 2008 13:59

#2 Så så så så... Nu har de lavet et helt nyt interface, lavet dvd udlejning og en masse andet...

#3 Det kunne også bare være noget de testede med? Eller for at få den solgt ekstra meget op til jul, holde lidt pause og så sælge den permanent?

Men det lyder da meget godt, udover den er grøn :/

Og så er det ULTRA cool at det rammer alle andre markeder end USA, er blevet så skide træt af at se ting som kun amerikanere får :D
Gravatar

#5 iMan 21. aug. 2008 15:51

Kan ikk forstå hvorfor de ikke bare laver en ekstra analog stick:/ Jeg spiller ikk spil hvor man skal bruge D-pad (som main) og hvis man kan lave indstillingerne om til analog er det da klart at foretrække..
"Man skal ikke kaste med terninger, hvis man selv bor i Las Vegas"
Gravatar

#6 zacho 21. aug. 2008 21:15

#2 Tror faktisk de arbejder på DVD-drevet. En af mine venner har netop fået sin Xbox hjem fra MS efter et dødt bundkort. Men de valgt åbenbart også at skifte DVD-drevet ud, og det larmer væsenligt mindre end før. Men dette betyder skam ikke at den er blevet lydløs, for blæserne larmer stadig en del!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login