© Google

Nye detaljer: Google afslører pris og dato for spil-streamingtjenesten Stadia

Google Stadia rammer Danmark i november – læs hvad det koster, og hvordan man får adgang.

Tilbage i marts afslørede Google det, de kaldte ‘gamings fremtid’, nemlig streamingtjenesten Stadia – læs mere her.

Men der var stadig en masse ukendte faktorer. Hvilke spil? Hvornår? Abonnement eller enkelt-køb? Og hvor meget ville det koste? Det har Google nu svarene på.

Det vil være muligt at købe et Stadia Pro-abonnement for 69 kroner om måneden, der vil give mulighed for spil-streaming i 4K med 60 fps.

Det abonnement inkluderer dog kun ‘ældre spil’, imens kommende og nyere spil skal købes separat – udover abonnementet.

Der vil blive solgt en Stadia ‘Founder’s edition’ for 999 kroner, der inkluderer den nye Stadia-controller, en Chromecast Ultra, “Destiny 2” og tre måneders abonnement.

I 2020 vil det være muligt at bruge Stadia gratis, hvor man kan streame spil i op til 1080p. Med dette gratis abonnement får man til gengæld ikke nogle spil, hvilket betyder, at de skal købes separat enkeltvis.

Ens internetforbindelse skal minimum være på 10 mbps download og 1 mpbs upload, imens en 35 mbps-hastighed anbefales, hvis man skal streame i 4K.

Til at starte med vil Stadia kun fungere med en Chromecast, men i 2020 er det meningen, at tjenesten skal virke med alle enheder, der kan bruge Google Chrome – det vil blandet andet sige smartphones, tablets og computere.

Stadia-tjenesten inkluderer spil som “Destiny 2”, “Assassin’s Creed Odyssey”, “The Division 2”, “Doom” og de tre nyeste “Tomb Raider”-spil, men nye spil som “Ghost Recon: Breakpoint” vil også være tilgængelig via Stadia.

Der vil være 31 spil i alt, når Stadia lanceres til november i 14 lande – inklusiv Danmark.

Læs mere hos Google.

Gravatar

#1 jespersen.thomas 6. jun. 2019 17:27

Der er da en fordel i og med man ikke skal opgradere så meget hardware. Hvis man skal have en nyere model Chromecast i ny og næ er vist til at overse.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login