© Sega

Nyt “Alien”-spil kan blive afsløret snart

“Alien: Blackout” er måske titlen på et nyt spil i serien. Det kan blive afsløret ved The Game Awards.

“Alien: Isolation” blev udgivet tilbage i 2014, hvor det blev rost for dens avancerede AI, der kontrollerede titel-skurken. Nu er der flere ting, der tyder på, at et spil med titlen “Alien: Blackout” bliver afsløret i starten af december ved The Game Awards.

For det første har 20th Century Fox, ifølge Gematsu, oprettet navnet “Alien: Blackout” som et trademark. Derudover er der fundet Twitter-profiler med navnene AlienBlackout og alien_blackout, der begge er oprettet i september.

Dertil kommer et par tweets fra The Game Awards, der både peger på, at spillet er virkeligt, og at det vil blive afsløret ved The Game Awards den 6. december.

Et tweet fra Geoff Keighley, der producerer showet, viser teksten ‘Worlds Will Change’ med et W, der minder om W’et i Weyland-Yutani Corporation, der er det onde selskab i “Alien”-filmene, der står bag skabelsen af den såkaldte Xenomorph-alien.

Et andet tweet fra Hideo Kojima, skaberen af “Metal Gear Solid”-serien og god ven af Geoff Keighley, viser et besøg hos 20th Century Fox, hvor han ser på rekvisitter fra “Alien”-filmene. Hertil svarer The Game Awards’ officielle Twitter-profil med samme tekst, ‘World Will Change’.

Altså tyder meget på, at vi får et nyt “Alien”-spil at se til The Game Awards. Se nomineringerne til award-showet her.

Gravatar

#1 CBM 29. nov. 2018 06:09

Håber de kan skabe en rigtig fin uhyggelig alien stemning i spillet :-)
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login