© Warner Bros. Interactive Entertainment

Nyt “Lego Star Wars” på vej: Inkluderer angiveligt alle 9 film

Et ambitiøst, nyt “Lego Star Wars”-projekt ser ud til at være på vej, og det siges at inkludere alle ni film i Skywalker-sagaen.

Matt Wood fra Skywalker Sound fik for nyligt talt over sig i et interview og afslørede, at der er et nyt “Lego Star Wars” på vej, som man kan se herunder.

Det er måske ikke overraskende, da “Lego Star Wars”-spillene har været vidt omkring i “Star Wars”-universet med en række spil – senest “Lego Star Wars: The Force Awakens” i 2016.

Men Eurogamer kan afsløre, at der er tale om et mere ambitiøst projekt end bare et spil, som er baseret på de to sidste film i Skywalker-sagen – “Episode VIII: The Last Jedi” og den kommende “Episode IX: The Rise of Skywalker”.

I stedet vil spillet dække alle ni film i sagaen, så den oprindelige trilogi, prequel-trilogien og den nye, snarligt afsluttede trilogi vil være med.

Det nye “Lego Star Wars” spil forventes afsløret officielt senere i år, når vi er nærmere premieren på “The Rise of Skywalker” den 19. december.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login