© Oddworld Inhabitants

“Oddworld: Soulstorm” afsløret: En forbedret udgave af PS1-klassikeren “Abe’s Exodus”

“Oddworld: Soulstorm” er officielt blevet afsløret, og det er ikke bare et remake af “Oddworld: Abe’s Exodus”, men den efterfølger som skaberne drømte om dengang.

Tilbage i 2014 udkom puzzle-adventure-spillet “Oddworld: Abe’s Oddysee New ‘n’ Tasty!”, der var et remake af PS1-klassikeren “Oddworld: Abe’s Oddysse” fra 1997.

Derefter var det meningen, at der skulle komme et remake af 2’eren “Oddworld: Abe’s Exodus” i 2017, men skaberne bag havde mere ambitiøse planer.

“Abe’s Exodus” udkom i 1998 – kun et år efter det første spil – som et resultat af en meget stram tidsramme.

Det betød, at spillet ikke levede op til skabernes ambitiøse planer. Derfor har de med det kommende “Oddworld: Soulstorm” benyttet chancen til at skabe det spil, som de drømte om dengang.

Samtidig fortæller hovedskaberen Lorne Lanning til Eurogamer, at “Soulstorm” også er begyndelsen på den pentalogi, som de oprindeligt havde planlagt med Abe i hovedrollen.

Det vil sige, at de vil ignorere de andre Oddworld spil efter Exodus og lave tre spil mere efter “Soulstorm”.

Som man kan se i traileren introducerer “Soulstorm” en række nye systemer som et crafting- og et tilhørende inventory-system, baner som kan ødelægges og det, som de kalder et 2,9D-perspektiv.

“Oddworld: Soulstorm” er planlagt til 2020.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login