© Microsoft

Oversigt: Se alle de nye trailers fra Microsofts E3-konference

“Halo Infinite”, “Dragon Ball”, “Star Wars”, “Gears of War” og meget mere blev vist frem til Microsofts E3-konference.

Få overblikket over alle de nye, vilde trailers fra Microsofts E3-konference, der netop er afsluttet.

Vi starter med slutningen, hvor Microsoft gav os den første længere trailer til “Halo Infinite”, som de samtidig bekræftede kommer til deres næste Xbox, som de stadig kalder Project Scarlett.

“Halo Infinite” kommer dog også til PC og Xbox One samtidig i slutningen af 2020.

Tidligere i showet viste Microsoft en vild ny trailer til “Cyberpunk 2077”, der afslørede, at Keanu Reeves har en rolle i spillet sammen med spillets udgivelsesdato – læs mere her.

Et nyt “Dragon Ball”-spil blev også vist. Det er den den tidligere omtalte RPG, som omhandler Son Gokus historie i Z-serien.

“Dragon Ball Z: Kakarot” kommer i starten af 2020.

Ninja Theory (“DMC”, “Hellblade”) afslørede også deres helt nye spil, “Bleeding Edge”, der er et multiplayer-spil med en række farverige figurer.

Microsoft fik også lov til at dele en ny gameplay trailer til “Star Wars Jedi: Fallen Order”, som EA gav en længere gameplay-demo af i går – læs mere her.

Udover et nyt “Lego Star Wars” og FromSoftwares “Elden Ring” afslørede Microsoft også mere fra “Gears of War 5”, “Age of Empires 2 Definitive Edition”, det “Diablo”-agtige “Minecraft Dungeons” og meget mere.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login