Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
E3

Din guide til E3 konferencerne

, indsendt af modgaard, redigeret af modgaard

E3-spilmessen starter officielt d. 14 juni, hvor udstillingshallerne åbner op for pressen, men traditionen tro holder en række større udgivere presseshows forud for selve messen og vil vise de nyeste trailere fra deres kendte spil, samt annoncere helt nye titler.

Vi har her samlet en oversigt over, hvem der laver show hvornår, så du lettere kan holde styr på, hvad du gerne vil se. Da E3 foregår i Los Angeles i USA, ligger nogle af showene om natten dansk tid. Foruden de her nævnte udgivere, vil en række andre have demoer og videoer på deres respektive kanaler.

EA

Hvornår: Søndag d. 12. juni kl. 22:00

Hvor kan man se det: YouTube, Twitch

Hvad kan man forvente: Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda og Titanfall 2 vil alle helt sikkert være der. Det samme vil EAs sports spil som Fifa 17.


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Microsoft Corporation

Forza Motorsport - nu med liga

Microsoft har sammen med Turn 10 etableret en liga for spillere af racerbilspillet Forza Motorsport - Forza Racing Championship.

Enhver kan prøve lykken og egenskaberne af i Forza Motorsport 6, som danner rammen for ligaen. Og der er ikke kun gevinster til de allerbedste. Alle spillere får en kode til at kunne hente en Ford GT Le Mans bil til deres udgave af Forza Motorsport 6.

Der er ifølge Turn 10 over 11 millioner spillere af Forza Motorsport 6, der er eksklusiv for Xbox One.

Gevinterne i Forza Racing Championship er endnu uvisse.

Blizzard Entertainment

Livestreaming af Overwatch på Facebook

Blizzard indgår en aftale med Facebook, der gør det muligt for spillerne at livestreame deres spil på det sociale medie. Der er endnu ingen tidsplan for, hvornår muligheden bliver tilgængelig, men når det sker, kommer flere spiltitler med.

En del af aftalen mellem selskaberne er også, at spillere kan logge ind i Blizzards spil ved hjælp af Facebook-login i stedet for at skulle oprette en Battle.net-konto. Den funktion rulles ud i løbet af juni på langt de fleste af Blizzards spiltitler.

Maxis

Nu kan du lege med kønnene i The Sims 4

Fra i morgen (tirsdag) får man som spiller af The Sims nye muligheder for at skræddersy sine voksne karakterer. Indtil nu har blandt andet tøj, fysik, accessories og stemmen været bundet op på karakterens køn - mand eller kvinde. Men det skal være slut nu.

Med den officielle 'låsen op' af The Sims 4's customization options bliver det for eksempel muligt at give sin mandlige karakter højhælede sko på, mens en kvindelig karakter vil kunne gå i jakkesæt. Man kan også skifte karakterernes køn og bestemme, om de er i stand til at få børn sammen med andre karakterer.

Selskabet bag spillet, Maxis, udtaler i den sammenhæng:

'The Sims er skabt af et mangfoldigt team til et mangfoldigt publikum, og det er virkelig vigtigt for os, at spillere er i stand til at skabe og udtrykke sig selv gennem spillet.'

Maxis har dog ikke givet en forklaring på, hvorfor det ikke har været muligt med disse funktioner før nu.

@theRadbrad, Twitter

Ubisoft bekræfter Watch Dogs 2 E3-annoncering

Watch Dogs 2 er under udvikling og vil blive vist frem for første gang på E3-spilmessen i Los Angeles om 10 dage. Det skriver Ubisoft i en mail, de har sendt ud vedrørende deres planer for messen.

Spillet har tidligere været nævnt i en meddelelse til investorer, men har ikke været officielt bekræftet før nu, og en række brugere på Twitter har de seneste dage lagt billeder op af merchandise med Watch Dogs 2-logo på, som Ubisoft havde sendt dem, så en snarlig annoncering var ventet.

Det første Watch Dogs fik en blandet modtagelse, men har alligevel formået at sælge over 9 millioner eksemplarer. Ubisoft har tidligere sagt, at de har lært af de fejl, de begik med det første spil, og at 2'eren har potentialet til at blive et af deres bedst sælgende spil nogensinde.

Ifølge investormeddelelsen udkommer Watch Dogs 2 inden udgangen af marts 2017.

Foruden Watch Dogs 2 vil Ubisoft også lancere For Honor, South Park: The Fractured But Whole og Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands inden udgangen af marts 2017.

Bethesda Softworks

Fallout 4 mods nu på Xbox One - PS4 på vej

I lang tid har muligheden for at bruge mods i spil været et af PC-spillernes store argumenter imod konsollerne, men det laver Bethesda nu om på.

En nylig opdatering til Fallout 4 på Xbox One gør det muligt at downloade og bruge mods fra Bethesdas servere, og samme mulighed får PlayStation 4-spillerne senere på måneden.

Der er dog nogle ting at tage i betragtning.

Mods skal downloades via en menu i spillet, og de kan dermed kun hentes fra Bethesdas egne servere med godkendte mods og kræver en BethesdaNet-konto. Spillere kan ikke få Achievements eller Trophies, mens de bruger mods, da mods potentielt kan fjerne sværhedsgraden i spillet. Nogle mods kan måske endda få spillet til helt at blive uspilleligt, men spillet gemmer i en separat save-fil, når mods er valgt til, så man ikke mister hele sit spil, hvis det værste skulle ske.

Bethesda siger ligeledes, at de vil slå ned på mods, der indeholder nøgenhed eller ophavsretssikret indhold.

Bethesda har i skrivende stund 1428 tilgængelige mods til PC og 1024 tilgængelige mods til Xbox One.

Capcom

Resident Evil 5 til PS4 og Xbox One d. 28. juni - RE7 rygtes på vej

Capcom fortsætter 20-års jubilæet for Resident Evil med genudgivelsen af Resident Evil 5 den 28. juni til Xbox One og PlayStation 4.

Fejringen startede allerede i marts, da Resident Evil 6 blev genudgivet, og Resident Evil 4 skulle komme en gang til efteråret.

Resident Evil har længe været en elsket serie i horror-genren, men senere udgivelser har fået blandet modtagelse og specielt 5'eren fik kritik for at være for meget action. Til gengæld var 5'eren det første spil i serien til at have lokal multiplayer, hvor to spillere kan kæmpe mod de inficerede og monstrene sammen.

Resident Evil 4 står stadig som det stærkeste af de nye Resident Evil spil, med en solid blanding af horror og action, og mens vi altså må vente lidt endnu før vi kan spille det på Xbox One eller PlayStation 4, så rapporterer GameSpot, at Resident Evil 7 efter sigende skulle blive annonceret på E3-messen om to uger.

Ifølge rygtet skulle Capcom endnu en gang prøve at vende tilbage til horror-rødderne, og har ansat designeren Jordan Amaro, som tidligere har arbejdet på både P.T. og Metal Gear Solid V.

Genudgivelsen af Resident Evil 5 kommer med bedre frame rate, 1080p opløsning, og med alt ekstra-indhold fra det originale spil inkluderet. Spillet kommer kun digitalt i Europa, og prisen bliver 20 euro - ca. 150 danske kroner.

Microsoft

Xbox One falder i pris

Microsoft har sænket prisen på flere Xbox One bundles, så prisen på f.eks. en 500GB Xbox One sammen med Quantum Break, Gears of War: Ultimate Edition, The Lego Movie Videogame, Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider, eller Rare Replay koster 299 dollars - eller set i Danmark til 1899,- kroner mod en tidligere pris på lige under 2400,- kroner.

Prisfaldet sker kort før Electronic Entertainment Expo (E3), hvor rygterne går på, at Microsoft vil annoncere to udgaver af Xbox One - en mindre og billigere udgave samt en dyrere og VR-understøttende udgave - som vi tidligere har omtalt.

Blizzard Entertainment

Blizzard ændrer på 'Play of the Game' i Overwatch

I den nye populære holdbaserede shooter 'Overwatch' bliver et klip af en spiller udvalgt som 'Play of the Game' efter hver kamp er slut. Men nogle gange kan den udvælgelse virke lidt tilfældig eller direkte komisk.

Derfor arbejder Blizzard også på at forbedre systemet, der udvælger klippet og den spiller, der kan prale af titlen. F.eks. er det lige nu primært helte, som uddeler høj skade, der bliver Play of the Game.

Når ændringerne engang ruller ud, skulle support- og defensive spillere blive tilgodeset mere - det er i hvert fald hensigten.

Derudover kommer der også 'Ranked Competitive Play' med opdateringen, der kommer i juni.

Kiloo Games

Nyt dansk open world RPG til mobil og tablet

Under titlen 'Dawnbringer' lancerer Kiloo og Copenhagen Creators nu et open world RPG udviklet til smartphone og tablet. Spillet kommer i App Store og Google Play den 16. juni.

Spillet går ud på at redde verdenen 'Mourngard' gennem massevis af kampe mod dæmoner. Spillet er single player og lægger op til hack'n'slash.

Gameplay traileren viser lidt af spillets action.

Du kan tilmelde dig den åbne beta her.

Spillet er gratis af downloade og spille, mens der findes betalt indhold i spillet.