Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
CCP

Eve Online nu til Mac og Linux

Via Eve-Online.com - , indsendt af Coma, redigeret af Pernicious

MMORPG spillet Eve Online, er befolket af mange spillere fra hele verden, fælles for disse har dog været, at de alle har spillet med en klient lavet til Windows. Det vil nu ændre sig, da CCP, i sammenarbejde med TransGaming, har fået lavet en Eve Online klient til andre operativsystemer.

Det drejer sig om en klient til Mac (Intel cpu) og til Linux. I Linux er der pt. kun support for 3 distributioner, som er Ubuntu 7+, Suse 10+ og Linspire 6, men klienten burde virke fint i flere. Mac kræver OS X 10.4.9 eller nyere.

Til at starte med vil klienterne dog ikke understøtte EVE: Trinity ordentligt, men kun den klassiske klient. Transgaming er dog allerede i gang med lave en Mac og Linux version, og forventer at den vil være klar i starten af det nye år.

Crytek

Gamespot sammenligner Crysis på XP og Vista

Via GameSpot - , redigeret af Pernicious

For nogle dage siden kom den længe ventede nyhed, at FPS-spillet Crysis er blevet klar til udgivelse. Crysis er blevet set frem til, som et af de spil der virkelig skal vise hvad DirectX 10 i Vista kan bruges til. Demoen har også vist en tydelig forskel mellem de to styresystemer, da det ikke er muligt at vælge 'very high' indstillingen i XP.

Men ved at ændre i konfigurationsfiler, er nogle brugere dog kommet frem til en løsning, der alligevel gør 'very high' i XP mulig. Gamespot har testet tricket og lavet en sammenligning mellem XP og Vista. Resultatet er, at der ikke er nogen stor visuel forskel, mellem at afvikle spillet under DX9 og DX10.

Saitek

Ny gamer mus fra Saitek

Via saitek - , redigeret af Net_Srak

Endnu en gamer mus har set dagens lys. Denne gang er det dog ikke fra hverken Razer, Logitech, Microsoft eller andre af de store kendte elektronikfirmaer, men fra det relativt ukendte Saitek.

Den nye mus, som har fået navnet "Cyborg Mouse", er en del af Saiteks gaming serie, som også ombefatter et tastatur, et joypad, et headset og en såkaldt command unit.

Det innovative ved Cyborg Mouse, er at størrelsen kan ændres til hvor stor ens hånd er og at den derved skulle passe alles hænder. Også scrollhjulet kan ændres, så man kan bestemme hvor hårdt man skal trykke, for at den klikker. Derudover inderholder Cyborg Mouse en 3200 dpi sensor og 6 programmerbare knapper.

Crytek

Crysis er gået guld

Via Blue's News - , redigeret af MiniatureZeus

Så er ventetiden for det vel nok mest ventede FPS-spil i øjeblikket til pc, ved at være ovre. Electronic Arts og Crytek har meddelt, at Crysis nu er gået guld, hvilket vil sige, at den er sendt til produktion.

Crysis har været ventet af mange FPS-fans, specielt på grund af grafikken i spillet, der skulle overgå snart sagt alt andet, specielt i DX 10-modus. Den netop udsendte demo har vist, at selv med de kraftigste maskiner på markedet i dag, skal man ikke regne med at afvikle spillet fuldstændigt flydende, med alle detaljer sat til og ved høj opløsning.

Crysis er sat til at komme i handlen den 16. november.

Electronic Arts

Næste Need For Speed-spil klar til download

Via Xbox Life - , redigeret af klh

I går blev det næste spil i EA's klassiske bilserie, Need For Speed, udgivet som demo på Xbox Live.

Det nye spil følger trop efter Underground I & II, Most Wanted og Carbon, hvor det handler om at købe og opbygge biler, samt tune dem, så det bliver muligt at vinde over både computeren og ens venner.

Det nye spil, Need For Speed ProStreet, har ikke så meget nyt at byde på, men vil være mere realistisk end de andre udgaver og indeholde 60 forskellige biler, hvor af 6 af dem er sjældne og vil, ligesom i den virkelige verden, være svære at få fat på end de andre.

Spillet udkommer den 22. november på næsten alle platforme.

Microsoft

Microsoft annoncerer nyt HD DVD-tilbud

Via Gamesindustry.biz - , redigeret af MiniatureZeus

Netop som Sony har lanceret deres nye og billigere 40GB Playstation 3-model, samt en prissænkning på den eksisterende 80GB-model, kommer Microsoft nu med et tilbud på sit HD DVD-drev til Xbox 360.

Tilbuddet, der gælder fra nu og til slutningen af januar, giver nye købere af et Xbox 360 HD DVD-drev lov til at vælge 5 gratis HD DVD-film blandt 13 forskellige titler.

Filmene, der kan vælges i mellem, er Serenity, The Chronicles of Riddick, Hulk, Children of Men, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Troy, Full Metal Jacket, Corpse Bride, The Prestige, Swordfish, Black Rain, Dreamgirls og World Trade Centre.

Blizzard Entertainment

Onlinespil er mest vanedannende

Via Physorg - , redigeret af Net_Srak

I en mindre undersøgelse, foretaget af psykologiprofessor Joshua Smyth fra universitet i Syracuse, USA, blev det testet hvilken form for computerspil der var mest vanedannende.

I alt samlede professoren 100 personer, der blev delt ind i 4 grupper med 25 personer i hver. Den første gruppe skulle spille spil i den lokale spillehal, den anden skulle spille Playstation 2 adventure-spillet "Gauntlet: Dark Legacy", den tredje skulle spille "Diablo II" og den fjerde spillede MMORPG-spillet "Dark Age of Camelot".

Efter en måned opgjorde Smyth hvor meget tid personerne i de enkelte grupper havde anvendt på at spille. Gruppen der spillede MMORPG spillet, viste sig at bruge dobbelt så langt tid på at spille, som nr. 2 gruppe, der var Diablo II gruppen, i snit 14,4 timer om ugen.

Undersøgelsen viste også at personerne i MMORPG-gruppen, efterfølgende fremviste et dårligere helbred og at de sov dårligere.