Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Kwari

Tjen penge på at være lejemorder online

Via Computerworld DK - , indsendt af Bachy, redigeret af Net_Srak

Siden første september i år, har det på hjemmesiden Kwari.com været muligt at leve et dobbeltliv som lejemorder.

Spillet, som er en kombination af Hitman fra Eidos og online gambling, går simpelt ud på at man får udleveret en almindelig standard pistol og lidt ammunition. Derefter handler det så om, at skyde andre spillere i spillet og på den måde at tjene penge.

Hvis man ønsker en bedre pistol og mere ammunition, skal man købe det for rigtige penge. En runde ammunition koster f.eks. ca. 30 kr. Desuden er det heller ikke alle baner som er gratis i spillet, og man skal derfor også betale penge, hvis man have en anden slags bane.

Det danske center for ludomani advarer dog imod denne blanding af online gambling og spil:

Benedicte Ejlers, Center for Ludomani skrev:
Kombinationen af gaming og gambling er uundgåelig, og unge skelner ikke altid, om de spiller eller gambler for rigtige penge.

Alt, hvad vi kan foretage os, er jo at advare mod spil, hvor man kan tjene meget hurtige penge, som giver den største afhængighed,

Spillet er endnu i beta fasen, men der vil løbende blive inviteret nye spillere ind i spillet.

OLPC Foundation

Electronic Arts donerer SimCity til OLPC

Via Kotaku - , redigeret af Pernicious

Electronic Arts (EA) har oplyst, at de donerer det originale SimCity-spil fra 1989, til One Laptop per Child (OLPC)-projektet.

Spillet, der går ud på at styre en by, er før blevet brugt i undervisningen hos tusindvis af klasser i USA. Den gamle version af spillet passer godt til OLPC, da den ikke bruger ret mange ressourcer.

OLPC-rådgiveren John Gilmore var manden bag idéen om at have SimCity på OLPC maskinerne, da han mente, de ville passe godt sammen.

Spillet vil være præinstalleret med alle nye OLPC-maskiner.

Sony Computer Entertainment

Sony klar med Playstation 3 firmware version 2.0

Via Playstation.Blog - , redigeret af MiniatureZeus

Sony frigav i dag en større opdatering til deres Playstation 3 konsol, således at firmwaren nu kan opgraderes til version 2.0. Med opdateringen følger en række nye funktioner.

Blandt funktionerne finder man muligheden for at tænde sin PS3 via nettet, med en funktion de kalder "Remote Start". På den måde kan man anvende "Remote Play" funktionen, der kom ved en tidligere opdatering, selvom man havde glemt at tænde konsollen.

Nyt er også et Messageboard, der gør det muligt at læse nyheder om f.eks. hardware, software og firmware til Sonys produkter. Synes man at brugerfladen på sit XMB brugerinterface ser lidt kedeligt ud, så er det nu også muligt at vælge mellem forskellige temaer, eller lave sin egen grafik.

Sony Computer Entertainment

Ny Playstation 2 på vej i Japan

Via DailyTech - , redigeret af Net_Srak

Med julesalget på vej, har Sony valgt at introducere en ny udgave af deres succesfulde Playstation 2 konsol. Den nye udgave minder meget om den eksisterende PS2 Slimline model, og bliver solgt under modelnummeret SCPH-90000.

Modsat den tidligere slimline model, SCPH-79000, så er strømforsyningen nu integreret i konsollen, hvilket dog gør den en smule tungere, 720 gram, mod før 600 gram. Den oprindelige PS2 konsol vejede 900 gram.

Som ekstratilbehør til den nye model, er det muligt at købe en holder, der lader PS2'en stå oprejst, der modsat tidligere holdere, ikke kræver så meget plads. Prisen for den nye PS2 er i første omgang det samme som forgængeren, og kan købes i farverne sort, hvid og sølv.

CCP

Eve Online nu til Mac og Linux

Via Eve-Online.com - , indsendt af Coma, redigeret af Pernicious

MMORPG spillet Eve Online, er befolket af mange spillere fra hele verden, fælles for disse har dog været, at de alle har spillet med en klient lavet til Windows. Det vil nu ændre sig, da CCP, i sammenarbejde med TransGaming, har fået lavet en Eve Online klient til andre operativsystemer.

Det drejer sig om en klient til Mac (Intel cpu) og til Linux. I Linux er der pt. kun support for 3 distributioner, som er Ubuntu 7+, Suse 10+ og Linspire 6, men klienten burde virke fint i flere. Mac kræver OS X 10.4.9 eller nyere.

Til at starte med vil klienterne dog ikke understøtte EVE: Trinity ordentligt, men kun den klassiske klient. Transgaming er dog allerede i gang med lave en Mac og Linux version, og forventer at den vil være klar i starten af det nye år.

Crytek

Gamespot sammenligner Crysis på XP og Vista

Via GameSpot - , redigeret af Pernicious

For nogle dage siden kom den længe ventede nyhed, at FPS-spillet Crysis er blevet klar til udgivelse. Crysis er blevet set frem til, som et af de spil der virkelig skal vise hvad DirectX 10 i Vista kan bruges til. Demoen har også vist en tydelig forskel mellem de to styresystemer, da det ikke er muligt at vælge 'very high' indstillingen i XP.

Men ved at ændre i konfigurationsfiler, er nogle brugere dog kommet frem til en løsning, der alligevel gør 'very high' i XP mulig. Gamespot har testet tricket og lavet en sammenligning mellem XP og Vista. Resultatet er, at der ikke er nogen stor visuel forskel, mellem at afvikle spillet under DX9 og DX10.

Saitek

Ny gamer mus fra Saitek

Via saitek - , redigeret af Net_Srak

Endnu en gamer mus har set dagens lys. Denne gang er det dog ikke fra hverken Razer, Logitech, Microsoft eller andre af de store kendte elektronikfirmaer, men fra det relativt ukendte Saitek.

Den nye mus, som har fået navnet "Cyborg Mouse", er en del af Saiteks gaming serie, som også ombefatter et tastatur, et joypad, et headset og en såkaldt command unit.

Det innovative ved Cyborg Mouse, er at størrelsen kan ændres til hvor stor ens hånd er og at den derved skulle passe alles hænder. Også scrollhjulet kan ændres, så man kan bestemme hvor hårdt man skal trykke, for at den klikker. Derudover inderholder Cyborg Mouse en 3200 dpi sensor og 6 programmerbare knapper.

Crytek

Crysis er gået guld

Via Blue's News - , redigeret af MiniatureZeus

Så er ventetiden for det vel nok mest ventede FPS-spil i øjeblikket til pc, ved at være ovre. Electronic Arts og Crytek har meddelt, at Crysis nu er gået guld, hvilket vil sige, at den er sendt til produktion.

Crysis har været ventet af mange FPS-fans, specielt på grund af grafikken i spillet, der skulle overgå snart sagt alt andet, specielt i DX 10-modus. Den netop udsendte demo har vist, at selv med de kraftigste maskiner på markedet i dag, skal man ikke regne med at afvikle spillet fuldstændigt flydende, med alle detaljer sat til og ved høj opløsning.

Crysis er sat til at komme i handlen den 16. november.

Electronic Arts

Næste Need For Speed-spil klar til download

Via Xbox Life - , redigeret af klh

I går blev det næste spil i EA's klassiske bilserie, Need For Speed, udgivet som demo på Xbox Live.

Det nye spil følger trop efter Underground I & II, Most Wanted og Carbon, hvor det handler om at købe og opbygge biler, samt tune dem, så det bliver muligt at vinde over både computeren og ens venner.

Det nye spil, Need For Speed ProStreet, har ikke så meget nyt at byde på, men vil være mere realistisk end de andre udgaver og indeholde 60 forskellige biler, hvor af 6 af dem er sjældne og vil, ligesom i den virkelige verden, være svære at få fat på end de andre.

Spillet udkommer den 22. november på næsten alle platforme.

Microsoft

Microsoft annoncerer nyt HD DVD-tilbud

Via Gamesindustry.biz - , redigeret af MiniatureZeus

Netop som Sony har lanceret deres nye og billigere 40GB Playstation 3-model, samt en prissænkning på den eksisterende 80GB-model, kommer Microsoft nu med et tilbud på sit HD DVD-drev til Xbox 360.

Tilbuddet, der gælder fra nu og til slutningen af januar, giver nye købere af et Xbox 360 HD DVD-drev lov til at vælge 5 gratis HD DVD-film blandt 13 forskellige titler.

Filmene, der kan vælges i mellem, er Serenity, The Chronicles of Riddick, Hulk, Children of Men, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Troy, Full Metal Jacket, Corpse Bride, The Prestige, Swordfish, Black Rain, Dreamgirls og World Trade Centre.