Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
SXC - mentat

Udsalg hos Steam og Xbox Store

, indsendt af IT-ekspert Yvossen

Hvis man mangler noget at bruge juleferien til, er der rig mulighed for at finde et eller flere gode tilbud hos enten Steam eller Xbox.

Begge steder har lanceret deres vinterudsalg, der først slutter 2. januar hos Steam og 9. januar hos Xbox, hvor der skulle være tale om det hidtil største udsalg for platformen.

Xbox inkluderer TV og serier, musik, apps og spil, mens der hos Steam 'bare' er en lang række spil på udsalg. Det er dog også muligt at købe en Steam controller og Steam Link til nedsat pris.

God jagt og spillelyst.

Mojang

Minecraft kommer til Apple TV, Pocket og Windows 10

Via Neowin - , indsendt af IT-ekspert Yvossen

Du kan nu spille Minecraft på Apple TV, efter udviklerne Mojang har lanceret spillet inklusiv en række skins og mash-ups, der følger med i en tidsbegrænset periode:

Skin packs:

Holiday 2015

Town Folk

City Folk

Mash-Ups:

Plastic

Natural

Cartoon

Festive 2016


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Bethesda Softworks

Fallout 4 mash-up i Minecraft

Via Hot Hardware -

Mojang og Bethesda - der står bag henholdsvis Minecraft og Fallout 4 - er gået sammen om en DLC-pakke, der giver Minecraft-verdenen en ny post-apokalyptisk og meget Fallout 4-agtig følelse.

Det skulle gerne give Fallout-fans en følelse af at være hjemme i den noget mere firkantede Minecraft-verden.

Pakken indeholder 44 character-skins, der tager udgangspunkt i kendte Fallout-karkaterer som Fawkes, Nick Valentine og Vault Boy.

Det nye design er dog kun klar til konsoller - PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Xbox 360 og Xbox One - mens PC ikke kommer med på Fallout-bølgen. Dette virker måske en anelse underligt, når nu Minecraft allerede har support for mods på PC.

Astralis Esport ApS

Astralis vinder stor Counterstrike-turnering

Via TV 2 Nyhederne - , indsendt af _tweak

Det danske team Astralis vandt i går finalen i 'Esports Championship Series Season 2 - Finals' i Los Angeles.

Dermed kan holdet rette op på et 2016, der har budt på en del nedture.

Astralis har som modsvar til nedturen arbejdet både med det fysiske og psykiske helbred hos spillerne for at komme tilbage til toppen af verdenseliten. Den indsats gav udslag i weekendens turnering, udtaler Astralis direktør Frederik Byskov til TV2:

'Vi har vundet 16 kampe i træk mod de bedste hold i verden uden at tabe en kamp, og det er kæmpe præstation, efter den nedtur vi havde tidligere på året.'

Førstepræmien lød på 1,7 millioner kroner.

Nintendo

Første mobilspil fra Nintendo: Super Mario Run

Via engadget -

15. december lancerer Nintendo selskabets første egentlige spil udviklet til smartphone - i år til iOS, næste år til Android.

Super Mario Run er specielt på den måde, at det er en af de få gange mario har bevæget sig udenfor Nintendos egne platforme.

Spillet går - som titlen måske også afslører - ud på at styre en løbende Mario gennem forhindringer, mens man indsamler så mange mønter som muligt.

Derudover er det det første mobilspil i en række planlagte titler fra selskabet. Dermed kan det signalere et skift i strategi for Nintendo.

Sony Interactive Entertainment LLC

50 millioner solgte PS4 i verden

Via Reuters -

Sony har nu solgt flere med 50 millioner eksemplarer af selskabets PlayStation 4-konsol på verdensplan. Det er inklusiv PS4 Pro, der blev lanceret i november.

Samtidigt er der solgt næsten 370 millioner eksemplarer af spil - fysiske og digitale - til konsollen.

Ud over PlayStation 4 Pro har Sony i år også sendt PlayStation VR på gaden til at booste salget.

Naughty Dog

The Last of US: Part II trailer

Via engadget -

Ved den nyligt afholdte PlayStation Experience keynote afsluttede Sony med at vise en trailer for opfølgeren til Naughty Dog's shooter fra 2013 - The Last of Us.

Etterens hovedpersoner, Joel og Ellie, er stadig med, og sidstnævnte virker til at være ganske hævngærrig - ud over at være okay til at spille guitar.

Der er endnu ingen information om lanceringsdato for Part II af The Last of Us.

Hello Games

Ingen falsk markedsføring for No Man's Sky

Via Polygon - , indsendt af _tweak

Britiske Advertising Standards Authority (ASA) har undersøgt markedsføringen for spillet No Man's Sky efter anklager om falsk markedsføring.

Organisationen finder, at udviklerne bag spillet, Hello Games, ikke misinformerede, vildledte eller overdrev elementer af spillet på dets Steam-side.

We understood that the screenshots and videos in the ad had been created using game footage, and acknowledged that in doing this the advertisers would aim to show the product in the best light. Taking into account the above points, we considered that the overall impression of the ad was consistent with gameplay and the footage provided, both in terms of that captured by Hello Games and by third parties, and that it did not exaggerate the expected player experience of the game. We therefore concluded that the ad did not breach the Code

- lyder det i afgørelsen.

Hello Games

No Man's Sky-opdatering lægger fundament for fremtidige opdateringer

Via Hot Hardware -

Hypen omkring No Man's Sky var stor før lanceringen i august, og efterfølgende har spillet fået mindst lige så meget kritik på grund af bugs og andre problemer omkring indholdet.

Udviklerne bag - Hello Games - har været ganske stille efter lanceringen men melder nu ud, at en opdatering er på vej. Den skal lægge fundamentet for fremtidige opdateringer og er derfor i sig selv måske ikke den største revolution for ejerne af spillet. Til gengæld skulle det længere ude i fremtiden give pote i form af mere stabilitet og nyt indhold.

Hello Games skriver også, at holdet har lyttet til de mange kritiske røster og taget det konstruktivt med i deres arbejde med spillet. Så må tiden vise, om det kan vende kritik til ny hype.

Blizzard Entertainment

Spil Overwatch gratis en hel weekend

Fra fredag d. 18. klokken 17 til mandag d. 21 kl. 03 vil det være gratis at spille Blizzards populære multiplayer-shooter Overwatch.

Der er åbent for spillere på PC, PS4 (m. PlayStation Plus abonnement) og Xbox One (m. Xbox Live Gold abonnement).

Man får adgang til en fuld version af spillet inklusiv alle karakterer, maps og andet indhold og features. Der er også adgang til loot boxes, der for eksempel kan indeholde skins og grafitti tags.

Beslutter man efterfølgende at købe spillet, tager man alle ens stats og indhold med over til den købte version.