NintendoMario Kart 8 Deluxe slår salgsrekorden

Via Polygon -

I fredags kom Nintendos nye spil ‘Mario Kart 8 Deluxe’ i handlen, og der blev solgt tæt en halv million kopier i USA. Dermed er titlen den hurtigst sælgende Mario Kart-titel nogensinde.

Den rekord havde Mario Kart Wii indtil i fredags med lidt over 459.000 kopier solgt på lanceringsdagen.

Tæt på halvdelen af alle Nintendo Switch-ejere har købt det seneste Mario Kart-spil.

Logic Artistsxpeditions: Viking – Historisk RPG af Logic Artists lanceret

Logic Artists har lanceret deres nye turbaserede rollespil, Expeditions: Viking.

Her tager man med tilbage til vikingetiden, og der er stærke elementer af strategi og stor vægt på historisk autenticitet.

Spilleren står i spidsen for en lille gruppe vikinger, der har til opgave at udforske ukendte territorier – på deres togt over sletter og bjerge kan gruppen vælge at handle eller udføre plyndring.

Målet er at vinde ressourcer til at forsvare sin hjemstavn i Danmark, etablere nye handelsruter og opbygge alliancer, samt øge sin indflydelse.

CEO fra Logic Artists, Ali Emek, siger,

‘Efter mere end to års udvikling er vi meget spændte på at udgive og dele Expeditions: Viking med folket. Forhåbningerne er høje i studiet, som vi forbereder os på den afsluttende udgivelse, og vi ser frem til at høre spillernes feedback på forums og kommende anmeldelser.’

ActivisionCall of Duty: WWII med lancering 3. november

Activision har fremvist første trailer for det kommende Call of Duty: WWII-spil, der tager serien tilbage til Anden verdenskrigs rædsler.

Spillet kommer på markedet 3. november. Man får mulighed for at rykke op i graderne gennem et ‘Divisions’-system, som inkluderer mulighed for specialisering i infanteri eller for eksempel kampvogne.

Man kan spille som soldat i kendte kampe, og scenarierne ændrer sig alt efter, om man spiller som en del af de allierede styrker eller aksemagterne.

Activision melder også, at der bliver zombier i spillet – uden dog at uddybe hvad den del af spillet ellers vil indeholde.

Call of Duty: WWII kommer til PS4, Xbox One og PC.

Bethesda SoftworksFallout Shelter nu til PC, Steam og Xbox One

Bethesda tager nu mobilspillet Fallout Shelter videre til PC, Steam og XBox One. Dermed bliver det ganske gratis muligt på flere platforme at lege ‘Overseer’, træne bunkerens indbyggere og sende dem ud på missioner for at hjembringe nødvendige råstoffer til produktion af våben med mere.

‘Ganske gratis’ skal dog forstås på den måde, at spillet giver mulighed for at tilkøbe indhold (DLC, Downloadable Content) for en pris.

Spørgsmålet er om dén spiløkonomi virker lige så godt på førnævnte platforme, som den gør på mobil og tablet.

TheFamilyVideoGamersCall of Duty måske på vej tilbage til Anden verdenskrig

Via The Verge -

Lækket marketingmateriale indikerer, at Call of Duty (CoD) kan være på vej tilbage til udgangspunktet for spil-serien – Anden verdenskrig.

I februar meldte udvikleren, Activision, at det ville tage CoD tilbage til rødderne, og den melding bliver nu indirekte bakket op af lækket marketingmateriale. Det viser scener fra de allieredes landgnag i Normandiet i 1944. Navnet ‘Call of Duty: WWII’ bruges i materialet.

https://youtu.be/XTPhUavRfgY

Dette passer fint med førnævnte melding i februar, hvor Activision udtalte, at ‘traditionel kamp igen vil være i centrum’.

Blizzard EntertainmentStarCraft: Remastered – klassikeren får en overhaling

Via engadget -

Blizzards strategispil StarCraft kommer nu i en opdateret udgave – inklusiv udvidelsen Brood War – hvor 4K grafik er understøttet og lyd forbedret. Den nye udgave af spillet, der udkom i 1998, får også understøttelse af Blizzards ‘game launcher’ og multiplayer-netværk.

Der er også tilføjet ekstra illustrationer til spillet for at understøtte historiefortællingen.

Cloud-baseret lagring af kampagner, mulighed for at designede kort samt understøttelse af otte nye sprog ud over de fem originale kommer også med Remastered-udgaven.

StarCraft: Remastered kommer efter planen til sommer på PC (Windows) og Mac.

NintendoSuper Mario Run opdateret og klar på Android

Nintendo har sendt en opdatering ud til deres mobilspil Super Mario Run, og samtidigt kommer spillet nu også til Android.

Spillet er blevet kritiseret for kun at have fire gratis baner, for derefter at afkræve spilleren 80 kroner for at låse resten af banerne op.

Den kritik forsøger Nintendo nu at imødegå ved at gøre flere baner gratis, når man klarer forskellige udfordringer i spillet.

Derudover er der nye bygninger og karakterer.

Ubisoft EntertainmentSpilvirksomhed tester levering af spil med droner

Spilvirksomheden Ubisoft vil som den første virksomhed i Danmark forsøge at sende pakker med droner. Den nye luftbårne strategi bliver lanceret og testet i forbindelse med udgivelsen af spillet Ghost Recon: Wildlands, og alle kan nemt skrive sig op på nettet og deltage i lodtrækningen om at blive den første i Danmark, der får leveret et spil med en drone.

Leveringen sker i samarbejde med Coolshop.dk.

‘Droner giver nogle unikke muligheder, som er oplagte at udnytte. Vi har set, hvordan droner har revolutioneret videoområdet så hvorfor ikke afprøve mulighederne indenfor pakkeomdeling?,’ siger Marianne Winding, der er PR manager hos Ubisoft Entertainment.


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

ValveValve dropper Steam Greenlight

Fem år efter lanceringen stopper Valve nu funktionen Steam Greenlight, der har givet brugerne mulighed for at vælge, hvilke spil, der er gode nok til at komme på platformen.

Valve mener ikke, løsningen har givet en direkte nok vej mellem spilproducenterne og den brede skare af brugere. Greenlight har dog budt på over 100 spiltitler, som hver især har indtjent over 1 million dollars.

Nu vil Valve i stedet introducere ‘Steam Direct’, der har en enklere proces omkring oprettelse af spillene. Brugerne skal herefter vise deres interesse for projektet, og de spilprojekter, der får størst interesse, bliver valgt ud til anmeldelse af Valve.

Erebus LLCApocalypse Now – som spil

I 1979 ramte Francis Ford Coppolas film ‘Apocalypse Now’ biograferne med en dyster og tankevækkende historie om en deserteret oberst, som den amerikanske hær ønsker fjernet.

Nu ønsker et hold spiludviklere at fortælle krigsfilmens rædsler som computerspil. Hvis holdets Kickstarterkampagne når sit mål på 900.000 dollars, fortsættes arbejdet på et first-person-spil, der fokuserer på krigens rædsler, overlevelse og de psykologiske valg – alt sammen med elementer fra rollespil. Det bliver ikke et “Call of Duty i Vietnam”.

I stedet skal man nærmere forestille sig Fallout New Vegas på syre i Vietnam – lyder det fra udviklerne, der netop tidligere har arbejdet på New Vegas.

https://youtu.be/-ziu2ubqZr4

Kickstarter-kampagnen slutter om 14 dage, og spillet skulle blive færdigt oktober 2020.