thronebreaker the witcher tales witcher 3 gwent spinoff kort gameplay / Railgun.dk

CD Projekt RedSe nyt gameplay fra “The Witcher 3”-spin-off: “Thronebreaker”

CD Projekt Red har delt hele 37 minutters gameplay af deres spin-off “Thronebreaker: The Witcher Tales”.

Det er ikke lang tid siden CD Projekt Red udgav en ny story-trailer. Nu er det muligt at se en masse nyt gameplay fra den nye “The Witcher 3”-spin-off  “Thronebreaker “The Witcher Tales”.

I “Thronebreaker” spiller man Gwent, der er kortspillet, som man også kunne spille i “The Witcher 3: Wild Hunt”. Men det nye spin-off indeholder også en dybdegående historie, og alt i alt skulle spillet indeholde omkring 40 timers indhold.

“Thronebreaker: The Witcher Tales” kommer først til PC via platformen GOG den 23. oktober. Derefter kommer det til Playstation 4 og Xbox One den 4. december.

red dead redemption 2 gameplay dynamisk verden aktiviteter / Railgun.dk

Rocksteady Studios“Red Dead Redemption 2” fylder angiveligt 89 GB på Xbox One

“Red Dead Redemption 2” fylder angiveligt over 100 GB på PS4, og nu ved vi, at Xbox-spillere nok skal bruge 88,57 GB.

En Playstation 4-bundle afslørede for nyligt, at “Red Dead Redemption 2” fylder 105 GB på PS4 Pro – hvilket kan betyde, at western-spillet er det ‘tungeste’ på PS4 overhovedet.

Nu står der på den officielle Microsoft Store, at “Red Dead Redemption 2” fylder omkring 88,57 GB på Xbox One.

Der er dog muligvis en grund til, at Xbox-versionen fylder mindre. Spillets ‘Approximate Size’ kan være det, spillet fylder, efter at alt er downloadet og installeret og ikke den mængde minimumsplads, som det kræver at downloade og installere spillet.

Dette kan være skyld i de 16 GB, der er til forskel mellem versionerne, men intet vides med sikkerhed før, at “Red Dead Redemption 2” kommer til de to konsoller den 26. oktober.

battlefield 5 v singleplayer trailer / Railgun.dk

EAFørste singleplayer-trailer til “Battlefield V”

EA og Dice har frigivet første singeplayer-trailer til “Battlefield V”.

Den første singeplayer-trailer til “Battlefield V” tyder på, at EA og Dice satser hårdt på singleplayer – hårdere end konkurrenten “Call of Duty: Black Ops 4”, der slet ikke har en singleplayer-del.

Således er ‘War Stories’-moden tilbage fra “Battlefield 1”, der også fokuserede på en række mindre historier i stedet for en lang campaign.

I “Battlefield V” har Dice tidligere fortalt, at de vil fokusere på mindre kendte historier fra Anden Verdenskrig. En af disse historier, der tilsyneladende også vises i traileren, omhandler en ung kvinde, der var en del modstandsbevægelsen i Norge i 1943.

“Battlefield 5” udkommer til Playstation 4, Xbox One og PC den 20. november.

north optic verdensranglisten astralis nummer et / Railgun.dk

RailgunNorth og OpTic rykker op på CS-verdensranglisten: Astralis stadig 1’er

CS-verdensranglisten er blevet opdateret og både North og OpTic er rykket op, og Astralis er stadig på førstepladsen.

De danske CS-hold har gjort det godt på det seneste og dette afspejles nu i HLTV’s officielle verdensrangliste.

Her er North rykket op fra en 8. plads til en 7. plads og Optic Gaming er rykket hele otte pladser op fra en 24. plads til en 16. plads.

Derudover har danske Fragsters faktisk fået en plads i top 30, da de er rykket op fra en 31. plads til en 26. plads.

De danske hold er rykket op blandt andet på grund af den store StarSeries-turneringen, hvor både North og Fragsters kom til kvartfinalen og OpTic nåede hele vejen til semifinalen – læs mere her.

Astralis beholder stadig deres førsteplads på ranglisten med en komfortabel pointføring ned til den nye andenplads, der er blevet snuppet af det nordamerikanske hold Liquid.

assassins creed rebellion fallout shelter udvikler mobil spil november / Railgun.dk

Ubisoft“Fallout Shelter”-udvikler klar med nyt “Assassin’s Creed”-mobilspil

Udvikleren bag “Fallout Shelter” er færdig med deres “Assassin’s Creed”-mobilspil i november, men danskere kan spille det nu.

Mange fans er måske i fuld gang med “Assassin’s Creed Odyssey” og den anmelderroste store verden, men danskere, der ikke kan få nok, kan også hente et nyt mobilspil i serien.

Det er udvikleren af det populære “Fallout Shelter”, Behaviour Interactive, der står bag “Assassin’s Creed Rebellion”, som mobilspillet hedder.

“Rebellion” foregår i Spanien i 1400-tallet, hvor man skal opbygge sit eget ‘brotherhood’ af snigmordere og velkendte karakter som Ezio og Edward Kenway med en form for base-system, der minder om “Fallout Shelter”.

Men derudover er der 2D-baner også, hvor man strategisk skal styre sine assassins.

Den nye trailer nævner, at “Assassin’s Creed Rebellion” udkommer den 21. november, men visse lande – inklusiv Danmark – kan allerede hente ‘free-to-play’-spillet nu.

Playstation 5 ps4 efterfølger bekræftet sony / Railgun.dk

SonySony har angiveligt løst problem med PS4-crashes grundet chat-besked

Problemet med chat-beskeder, der fik PS4-konsoller til at crashe, er angiveligt løst.

Flere brugere meldte for nyligt om problemer med deres PS4, som de var nødt til at resette, efter en besked var blevet sendt til dem over PSN. Dette problem skulle nu angiveligt være løst.

Det skriver den officielle Ask Playstation UK-konto på Twitter som et svar til en bruger.

I dette svar bekræfter de samtidig at problemet fandtes, men at det ikke var så slemt, som det lød.

En Playstation ville ikke blive ‘bricket’ efter beskeden var modtaget, og problemet kunne angiveligt løses på fem minutter.

Det gør man ved at slette beskeden i PSN-appen på iOS eller Android og så aktivere ‘Safe Mode’ ved at holde tænd/sluk-knappen inde. Derefter skal man vælge ‘Rebuild database’-muligheden.

fortnite ny mode grappler gun / Railgun.dk

Epic Games“Fortnite” får snart in-game-turneringer

“Fornite” introducerer turneringer in-game i den næste store opdatering.

Når 6.10-opdateringen kommer til “Fortnite” denne uge, så kommer der også turneringer direkte indbygget i det populære ‘Battle Royale’-spil.

I disse turneringerne kan alle spillere ‘konkurrere direkte side om side med de professionelle om præmier og hæder‘, skriver Epic Games på deres hjemmeside.

Hver turnering vil tage flere timer, hvor spillerne vil konkurrere om point ved enten at skyde de andre spillere eller ved at få en høj placering.

Med nok point får man en ‘special pin’, der i fremtiden vil give billet til andre turneringer eller præmier.

Epic har afsløret seks turneringer, der kører fra i dag til og med november. Deres ‘Alpha Tournament’ kører fra i dag til søndag den 21. og fokuserer på solo-spillere.

Deres ‘Beta Tournament’ fokuserer på duo-spillere og kører fra den 23. til den 25. oktober.

Squads kan komme til at vise, hvad de kan i ‘Friday Night Fortnite’-turneringen, som vil blive afholdt hver fredag fra den 19. oktober til den 30. november.

Resten af turneringsplanen kan ses på Epic Games’ side.

bulletstorm full clip edition yakuza kiwami playstation plus november 2018 / Railgun.dk

Gearbox SoftwarePlaystation Plus i november: “Yakuza Kiwami” og ny version af “Bullestorm”

Sony har allerede afsløret næste måneds Playstation Plus spil, der inkluderer “Yakuza Kiwami” og “Bulletstorm Full Clip Edition”.

Playstation Plus-medlemmer kan allerede nu begynde at glæde sig til november måneds ‘gratis’ spil, der inkluderer “Yakuza Kiwami” og “Bulletstorm Full Clip Edition”.

“Yakuza Kiwami” er et remake af det første “Yakuza”-spil til PS2 og er således en open-world beat-em-up, der foregår i en fiktiv udgave af et kendt distrikt i Tokyo.

“Bulletstorm Full Clip Edition” er også en genudgivelse af et PS3/Xbox 360-spil. Det er et intenst skydespil med skøre våben, hvor man får point for, hvor kreativt man skyder sine fjender.

Oktober måneds Playstation Plus-spil kan stadig downloades. De inkluderer multiplayer-spillene “Friday The 13th The Game” og “Laser League”.

playstation plus november 2018 / Railgun.dk

red red redemption 2 længde 65 timer rockstar / Railgun.dk

Rockstar GamesRockstar: “Red Dead Redemption 2” er et 65 timers langt spil

Rockstar har afsløret en række imponerende tal om “Red Dead Redemption 2” som længden af spillet, der er omkring 65 timer.

“GTA”-udvikleren Rockstar har delt en række tal om deres kommende westernspil “Red Dead Redemption 2”. Et af disse tal er længden af spillet, der skulle nå op omkring de 65 timer.

Det skriver Vulture.

“Red Dead Redemption 2” kunne endda have været længere, da mindst 5 timers indhold er blevet fjernet fra hovedhistorien. De 65 timer er selvfølgelig bare et estimat, da spilletiden vil variere meget fra spiller til spiller.

Men “Red Dead Redemption 2” lader unægteligt til at være fyldt med indhold. Der er således mere end 300.000 unikke animationer og 500.000 replikker.

Manuskriptet til spillets hovedhistorie siges desuden alene at være 2.000 sider langt, hvilket kan sammenlignes med en spillefilms manuskript, der ligger på omkring 100 sider.

Rockstar har angiveligt også hyret 1.200 skuespillere til motion-capture og 700 af disse har også optaget replikker.

Alt dette passer sammen med de første reaktioner på spillet, der også meldte om en imponerende detaljegrad.

“Red Dead Redemption 2” kommer til Playstation 4 og Xbox One den 26. oktober.

call of duty black ops 4 salg rekorder / Railgun.dk

Activision Blizzard“Call of Duty: Black Ops 4” slår flere salgsrekorder første dag

“Call of Duty: Black Ops 4” har slået en række digitale salsrekorder på spillets første dag.

“Black Ops 4” udkom i fredags og har fået gode anmeldelser – specielt for den nye ‘Battle Royale’-mode. Men derudover lader skydespillet også allerede til at være en succes blandt fans.

Således har det nye “Call of Duty”-spil slået en række salgsrekorder, skriver Activision i en pressemeddelelse.

For det første er der blevet solgt flere digitale eksemplarer af “Black Ops 4” på den første udgivelsesdag end noget andet spil fra Activision nogensinde – hvor “Call of Duty: WWII” havde den tidligere rekord.

Derudover slog “Black Ops 4” rekorden på Playstation Store og er nu det spil, der har solgt mest på spillets udgivelsdag.

Og på PC solgte FPS-spillet mere end dobbelt så meget digitalt på Battle.net som sidste års udgivelse, der blev udgivet på Steam.

“Call of Duty: Black Ops 4” er ude nu til PS4, Xbox One og PC.