Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Ubisoft Entertainment

Spilvirksomhed tester levering af spil med droner

Spilvirksomheden Ubisoft vil som den første virksomhed i Danmark forsøge at sende pakker med droner. Den nye luftbårne strategi bliver lanceret og testet i forbindelse med udgivelsen af spillet Ghost Recon: Wildlands, og alle kan nemt skrive sig op på nettet og deltage i lodtrækningen om at blive den første i Danmark, der får leveret et spil med en drone.

Leveringen sker i samarbejde med Coolshop.dk.

'Droner giver nogle unikke muligheder, som er oplagte at udnytte. Vi har set, hvordan droner har revolutioneret videoområdet så hvorfor ikke afprøve mulighederne indenfor pakkeomdeling?,' siger Marianne Winding, der er PR manager hos Ubisoft Entertainment.


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Valve

Valve dropper Steam Greenlight

Via Hot Hardware -

Fem år efter lanceringen stopper Valve nu funktionen Steam Greenlight, der har givet brugerne mulighed for at vælge, hvilke spil, der er gode nok til at komme på platformen.

Valve mener ikke, løsningen har givet en direkte nok vej mellem spilproducenterne og den brede skare af brugere. Greenlight har dog budt på over 100 spiltitler, som hver især har indtjent over 1 million dollars.

Nu vil Valve i stedet introducere 'Steam Direct', der har en enklere proces omkring oprettelse af spillene. Brugerne skal herefter vise deres interesse for projektet, og de spilprojekter, der får størst interesse, bliver valgt ud til anmeldelse af Valve.

Erebus LLC

Apocalypse Now - som spil

Via Kickstarter -

I 1979 ramte Francis Ford Coppolas film 'Apocalypse Now' biograferne med en dyster og tankevækkende historie om en deserteret oberst, som den amerikanske hær ønsker fjernet.

Nu ønsker et hold spiludviklere at fortælle krigsfilmens rædsler som computerspil. Hvis holdets Kickstarterkampagne når sit mål på 900.000 dollars, fortsættes arbejdet på et first-person-spil, der fokuserer på krigens rædsler, overlevelse og de psykologiske valg - alt sammen med elementer fra rollespil. Det bliver ikke et "Call of Duty i Vietnam".

I stedet skal man nærmere forestille sig Fallout New Vegas på syre i Vietnam - lyder det fra udviklerne, der netop tidligere har arbejdet på New Vegas.

Kickstarter-kampagnen slutter om 14 dage, og spillet skulle blive færdigt oktober 2020.

Rockstar Games

GTA V runder 75 mio. enheder

Via engadget -

Der er blevet solgt over 75 millioner eksemplarer af Take-Two Interactives spil Grand Theft Auto V, siden lanceringen for mere end tre år siden.

Sammen med de mange solgte eksemplarer af open-world actionspillet er fulgt diverse opdateringer og ekstra indhold, man som spiller kan købe fra udviklerne Rockstar. Det har også sat sit aftryk på seneste årsregnskab, hvor Take-Two Interactives nettofortjeneste steg med 15 procent til 476,5 millioner dollars. En fjerdedel af det overskud kom fra køb af 'downloadable content' i spil.

Bethesda Softworks

Fallout 4 får grafik-opdatering til PC og PS4 Pro

Via Hot Hardware -

Ejere af PlayStation 4 Pro og ganske kraftfulde PC'er kan se frem til bedre grafik i Bethesdas Fallout 4.

Opdateringerne udsendes i næste uge.

På PlayStation 4 Pro betyder det 1440p support og at miljøet som f.eks. træer samt personer aftegnes længere ud i horisonten end nu (draw distance). Godray-effekter forbedres også.

På PC kommer der via Steam en 'High Resolution Texture Pack', som leverer samme opdatering. Her skal man dog være opmærksom på, at der er brug for 58GB fri lagerplads, og Bethesdas anbefaler til hardare er:

Intel Core i7-5820K processor eller bedre, mindst 8 GB RAM, GeForce GTX 1080 grafikkort og Windows 7/8/10 (64-bit).

Derudover kommer der nye funktioner til 'modding' af både Fallout 4 og Skyrim Special Edition på PS4 Pro, Xbox One og PC.

Thy-Mors HF & VUC

Ungdomsuddannelse kombineret med e-sport

Thy-Mors HF & VUC tilbyder nu en hf-uddannelse, der tager afsæt i e-sport.

'Uddannelsen er for unge, som er vilde med grafisk design og brænder for at udforske de muligheder, der er inden for spil- og medieindustrien. Herudover får eleverne mulighed for at skabe sig et netværk gennem samarbejdet med relevante virksomheder og foreninger, herunder f.eks. Thy Party,' udtaler hf-uddannelseschef Erik Dose Hvid.

Men det bliver selvfølgelig ikke gaming dagen lang. De obligatoriske fag tæller også blandt andet design på B-niveau og mediefag på C-niveau.

HF-Game & Design er især oplagt, hvis fremtidsdrømmene er en videregående uddannelse eller en karriere inden for spilindustrien, IT- eller kommunikationsbranchen.


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Astralis Esport ApS

Astralis vinder Major-finale i Atlanta

Efter en hæsblæsende finale, hvor Astralis kom bagud mod polske Virtus.pro, endte det danske CS:GO-hold alligevel som sejrsherrer. Dermed tager holdet også førstepræmien på 500.000 dollars - eller lidt under 3,5 millioner danske kroner.

Holdet har den seneste tid arbejdet på det psykologiske aspekt af spillet med en sportspsykolog tilknyttet. Troen på egne evner var også nødvendig, da danskerne i tredje map kom bagud 13-8. Det endelige resultat blev 16-14 i Astralis' favør.

Astralis indtager lige nu førstepladsen på verdensranglisten.

Namco Bandai Games

Tekken 7 kommer 2. juni

Via Toms Hardware US -

Syvende udgave af klassikeren Tekken udkommer 2. juni, og det bliver samtidigt den sidste del i serien omkring familiefejden 'Mishima Blood Saga' mellem den onde far, Heihachi Mishima, og sønnen Kazuya.

Det bliver den første udgave af Tekken, som bygger på Unreal Engine 4, og dette kan være grunden til, at spillet ikke udkommer 'tidligt i 2017', som tidligere er blevet nævnt fra udviklerne Bandai Namco.

Spillet man på PC, anbefales det at have en Intel Core i5 4690 (Haswell, 3,5 GHz) CPU, Nvidia GeForce GTX 1060 GPU, 8 GB RAM, 60 GB harddiskplads, Windows 7, 8.1 eller 10 (64-bit) samt DirectX 11.

Nintendo

Super Mario Run kommer til Android i marts

Via CNN Money -

Nintendo har annonceret, at selskabets første smartphone-spil kommer til Android i marts.

iOS-udgaven af spillet kom på markedet 15. december og viste med det samme store salgstal med rekordstore 40 millioner downloads på de første fire dage. Dén situation ændredes dog rimelig hurtigt - måske i sammenhæng med, at spillerne fandt ud af, at man skal betale for at spille mere end de tre første baner. I Danmark er prisen 79 kroner.

Med Androidudgaven kan Nintendo nå ud til en langt større markedsandel. Spørgsmålet er, hvordan brugerne vil modtage spillet, nu da prisen på den fulde version kendes på forhånd.

Bethesda Softworks

Skyrim er en realitet på Nintendo Switch

Via Bethesda Softworks - , indsendt af modgaard

Vi så det i launch-traileren, og det har siden ligget i kortene, at The Elder Scrolls V: Skyrim ville udkomme til Nintendos nyeste konsol Nintendo Switch.

Nu er det så en realitet, at Bethesdas prisvindende rollespil fra 2011 bliver udgivet til Switch i efteråret. Dette er det første spil, Bethesda udgiver til en Nintendo-platform.

Skyrim har haft stor succes i årenes løb, og spillet har stadig et meget aktivt modding-community i dag. Vi tænker, at Skyrim bliver udgivet til Switch for at fremvise konsollens tekniske egenskaber, men vi kan også forvente, at spillets levetid bliver yderligere forlænget gennem denne genudgivelse. Særligt hvis Nintendo beslutter, at overføre et par af de værktøjer, der anvendes til at modificere spillet med.

Det må tiden vise.