Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
FCK

F.C. København og Nordisk Film satser på e-sport

North er navnet på en ny e-sports-organisation, grundlagt af F.C. København og Nordisk Film, som fra starten stiller med et danskbaseret verdensklassehold i Counter-Strike.

Parterne bag North har ansat Jacob "Maelk" Toft-Andersen som sportsdirektør og vil i verdenseliten inden for e-sport, der er den hurtigst voksende sportsgren målt på økonomi og følgere på verdensplan.

Ambitionen er at indlemme flere hold og spillere, så North bliver en af Europas største multigaming-organisationer.

'Vi er to stærke aktører inden for underholdning, som nu laver et fælles set up, hvor vi ser en oplagt mulighed for at træde ind i e-sport på allerhøjeste niveau fra start. Der er et kæmpe potentiale i e-sport, og vi har meget store ambitioner med North, som vil være blandt verdens stærkeste fra dag et. Vi elsker at konkurrere i FCK og glæder os helt enormt til at komme i gang og udvikle det her,' siger CEO i F.C. København, Anders Hørsholt.

North ejes ligeligt af Nordisk Film og F.C. København. Nordisk Film, som mediekoncernen Egmont står bag, driver en række digitale forretninger og har stor erfaring med at opbygge og markedsføre underholdningsbrands.


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Astralis Esport ApS

Kasper Hvidt går fra håndbold til eSport

Via TV2 Sporten -

Når det danske håndboldlandshold siger farvel til målmand Kasper Hvidt til sommer, skal han i stedet være sportsdirektør for RFRSH, der blandt andet står bag Astralis og Heroic.

'Det interessante for mig, er at skabe struktur i en branche, som vokser meget eksplosivt, og som pludselig har fået en økonomi, der gør, at det rent faktisk er muligt at skabe professionelle forhold. Jeg tror helt klar, at branchen har brug for hjælp fra andre, der har været i en anden professionel branche. Jeg kunne godt tænke mig at tage nogle af de værktøjer, som jeg har samlet mig igennem mere end tyve års professionel karriere og overføre dem til en anden branche,' udtaler Kasper Hvidt til TV2.

eSportsbranchen oplever en kraftig stigning i professionalisme og præmiesummer - da Astralis for nyligt vandt E-sports Championship Series Season 2 Finals i Los Angeles, lød præmien på 1,7 millioner kroner.

SXC - mentat

Udsalg hos Steam og Xbox Store

, indsendt af IT-ekspert Yvossen

Hvis man mangler noget at bruge juleferien til, er der rig mulighed for at finde et eller flere gode tilbud hos enten Steam eller Xbox.

Begge steder har lanceret deres vinterudsalg, der først slutter 2. januar hos Steam og 9. januar hos Xbox, hvor der skulle være tale om det hidtil største udsalg for platformen.

Xbox inkluderer TV og serier, musik, apps og spil, mens der hos Steam 'bare' er en lang række spil på udsalg. Det er dog også muligt at købe en Steam controller og Steam Link til nedsat pris.

God jagt og spillelyst.

Mojang

Minecraft kommer til Apple TV, Pocket og Windows 10

Via Neowin - , indsendt af IT-ekspert Yvossen

Du kan nu spille Minecraft på Apple TV, efter udviklerne Mojang har lanceret spillet inklusiv en række skins og mash-ups, der følger med i en tidsbegrænset periode:

Skin packs:

Holiday 2015

Town Folk

City Folk

Mash-Ups:

Plastic

Natural

Cartoon

Festive 2016


Tryk på 'Læs mere' for at læse hele nyheden.

Bethesda Softworks

Fallout 4 mash-up i Minecraft

Via Hot Hardware -

Mojang og Bethesda - der står bag henholdsvis Minecraft og Fallout 4 - er gået sammen om en DLC-pakke, der giver Minecraft-verdenen en ny post-apokalyptisk og meget Fallout 4-agtig følelse.

Det skulle gerne give Fallout-fans en følelse af at være hjemme i den noget mere firkantede Minecraft-verden.

Pakken indeholder 44 character-skins, der tager udgangspunkt i kendte Fallout-karkaterer som Fawkes, Nick Valentine og Vault Boy.

Det nye design er dog kun klar til konsoller - PS3, PS4, PS Vita, Wii U, Xbox 360 og Xbox One - mens PC ikke kommer med på Fallout-bølgen. Dette virker måske en anelse underligt, når nu Minecraft allerede har support for mods på PC.

Astralis Esport ApS

Astralis vinder stor Counterstrike-turnering

Via TV 2 Nyhederne - , indsendt af _tweak

Det danske team Astralis vandt i går finalen i 'Esports Championship Series Season 2 - Finals' i Los Angeles.

Dermed kan holdet rette op på et 2016, der har budt på en del nedture.

Astralis har som modsvar til nedturen arbejdet både med det fysiske og psykiske helbred hos spillerne for at komme tilbage til toppen af verdenseliten. Den indsats gav udslag i weekendens turnering, udtaler Astralis direktør Frederik Byskov til TV2:

'Vi har vundet 16 kampe i træk mod de bedste hold i verden uden at tabe en kamp, og det er kæmpe præstation, efter den nedtur vi havde tidligere på året.'

Førstepræmien lød på 1,7 millioner kroner.

Nintendo

Første mobilspil fra Nintendo: Super Mario Run

Via engadget -

15. december lancerer Nintendo selskabets første egentlige spil udviklet til smartphone - i år til iOS, næste år til Android.

Super Mario Run er specielt på den måde, at det er en af de få gange mario har bevæget sig udenfor Nintendos egne platforme.

Spillet går - som titlen måske også afslører - ud på at styre en løbende Mario gennem forhindringer, mens man indsamler så mange mønter som muligt.

Derudover er det det første mobilspil i en række planlagte titler fra selskabet. Dermed kan det signalere et skift i strategi for Nintendo.

Sony Interactive Entertainment LLC

50 millioner solgte PS4 i verden

Via Reuters -

Sony har nu solgt flere med 50 millioner eksemplarer af selskabets PlayStation 4-konsol på verdensplan. Det er inklusiv PS4 Pro, der blev lanceret i november.

Samtidigt er der solgt næsten 370 millioner eksemplarer af spil - fysiske og digitale - til konsollen.

Ud over PlayStation 4 Pro har Sony i år også sendt PlayStation VR på gaden til at booste salget.

Naughty Dog

The Last of US: Part II trailer

Via engadget -

Ved den nyligt afholdte PlayStation Experience keynote afsluttede Sony med at vise en trailer for opfølgeren til Naughty Dog's shooter fra 2013 - The Last of Us.

Etterens hovedpersoner, Joel og Ellie, er stadig med, og sidstnævnte virker til at være ganske hævngærrig - ud over at være okay til at spille guitar.

Der er endnu ingen information om lanceringsdato for Part II af The Last of Us.

Hello Games

Ingen falsk markedsføring for No Man's Sky

Via Polygon - , indsendt af _tweak

Britiske Advertising Standards Authority (ASA) har undersøgt markedsføringen for spillet No Man's Sky efter anklager om falsk markedsføring.

Organisationen finder, at udviklerne bag spillet, Hello Games, ikke misinformerede, vildledte eller overdrev elementer af spillet på dets Steam-side.

We understood that the screenshots and videos in the ad had been created using game footage, and acknowledged that in doing this the advertisers would aim to show the product in the best light. Taking into account the above points, we considered that the overall impression of the ad was consistent with gameplay and the footage provided, both in terms of that captured by Hello Games and by third parties, and that it did not exaggerate the expected player experience of the game. We therefore concluded that the ad did not breach the Code

- lyder det i afgørelsen.