© Ubisoft

Playstation Plus-spil i februar inkluderer “For Honor” og “Hitman”

Det er sidste måned, hvor PS3-spil er inkluderet i ens Playstation Plus-abonnement, og den måned inkluderer “For Honor”, “Hitman”, “MGS4” og 100 GB cloud-lagerplads.

Februar er ikke en helt almindelig Playstation Plus-måned. Det er nemlig sidste gang, at Playstation 3-spil er inkluderet, og det er måske også derfor, at Sony har valgt at smide lidt ekstra med i månedens pulje.

Ikke nok med, at der er ‘gratis’ spil at hente, men Sony tidobler også mængden af Cloud-lagerplads til ens saves, så man nu har 100 GB i stedet for 10 GB.

Blandt månedens spil finder man Ubisofts melee-actionspil “For Honor”, hvor vikinger, riddere og samuraier kæmper om dominans.

Derudover kan PS4-ejere også få fat i det danske, anmelderroste “Hitman” fra 2016, hvilket tilmed betyder, at man får adgang til banerne fra spillet i det nye “Hitman 2”.

Sony afslutter også PS3-understøttelsen på Playstation Plus med maner. Solid Snakes afsluttende kapitel, “Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots”, er nemlig inkluderet.

De resterende PS Plus-spil er “Divekick” (PS3, PS Vita), “Gunhouse” (PS4, PS Vita) og Rogue Aces (PS4, PS Vita).

Man bør også huske at tilføje “Steep” og de andre PS Plus-spil fra januar til ens bibliotek – læs om de spil her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login