© Niantic

“Pokémon Go”-udviklers “Harry Potter”-spil udrulles denne uge

Niantics AR-mobilspil “Harry Potter: Wizards Unite” er ude på fredag i USA og Storbritannien.

Niantic, udvikleren bag mega-hittet “Pokémon Go”, er klar med deres næste store spil denne uge, nemlig “Harry Potter: Wizards Unite”.

Det betyder, at man snart vil have mulighed for at gå rundt i den virkelige verden og kaste magi og duellere med andre troldmænd ved hjælp af din smartphone.

Som en del af Statute of Secrecy Task Force skal man bruge diverse besværgelser og lignende til at holde magi hemmeligt for mugglere.

I praksis skal man indfange såkaldte ‘Foundables’, der er forskellige elementer fra den magiske verden, så de kan komme tilbage på deres plads væk fra den ikke-magiske muggle-verden.

“Wizards Unite” har udskiftet Pokéstops og Pokéballs fra “Pokémon Go” med kroer og ‘Spell Energy’.

Det vil sige, at man skal besøge spillets virtuelle kroer ved forskellige virkelig steder og få Spell Energy, som man skal have for at kunne spille mobilspillet.

Læs mere om, hvordan spillet fungerer på den officielle hjemmeside her.

“Harry Potter: Wizards Unite” kommer til USA og Storbritannien på fredag den 21. juni og til andre lande som Danmark i løbet af sommeren.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login