Rage-franchise ikke død endnu

Selvom det langt fra gik godt for id Software med deres nyeste franchise i form af den post-apokalyptiske shooter Rage, så har udviklerne ikke begravet universet fuldstændig.

Således forlyder det fra id Softwares medgrundlægger Tim Willits i et interview med Joystiq, at der stadig er mulighed for, at de vender tilbage til Rage engang i fremtiden.

Tim Willits, id Software skrev:
I’m proud of what we did, I’m proud of the universe that we built, the franchise is not dead. We’re not doing anything immediately with it, but when I designed the universe, I designed it in such a way that it would be easy to step back into.

I’m still proud that we did something that was different, it wasn’t like the games that we’ve done in the past.

I øjeblikket arbejder id Software på Doom 4, som holdet dog endnu ikke er klar til at vise frem for offentligheden.

Gravatar

#1 RMJ 5. aug. 2013 14:59

Anderledes er ikke særlig godt, når man ser på alle de begrænsninger som megatextures kommer med.

næsten ingen dynamisk ting i verden, fordi det hele er et stort maleri.

dårlig kvalitet textures over the hele, fordi de ikke tør lade spillet fylde 100gb.

kan ikke modde textures.

banerne skal helst være små og ikke alt for meget man kan se på en gang, fordi ellers kan megatexture ikke dække det hele.

De burde havde ventet 5 måske 10år.

Skal ihvertfald ikke spille DooM 4 hvis det har alle de problemer RAGE havde, og er totalt smadret af dårlig kvalitet textures, fordi det ødelægger godt nok indlevelsen.
Gravatar

#2 GøglerJohn 5. aug. 2013 19:52

Jeg har gennemført Rage 2 gange, muligvis 3 gange og jeg synes det var mega fedt.. Lav venligst en 2'er og jeg køber det med det samme.. :)
Gravatar

#3 Tharkz 5. aug. 2013 21:48

Mindst lige så godt som Pirates 4... kill it with fire, or enjoy it over a beer
Gravatar

#4 Sanzor 6. aug. 2013 07:14

#1

Der var en del texture problemer, indeed.
Dog synes jeg generelt spillet var ok. Det var lidt sjovt med RC cars man kunne fyre ind i ansigtet af folk og derefter eksplodere, og alt det andet grej man kunne opgradere.

Yderligere var deres "hitbox" lidt smart, med fjender der haltede og skvattede omkuld fordi man skød dem i benet, mens de kom løbende.
Gravatar

#5 Woody 6. aug. 2013 07:23

Jeg har ikke noget imod at der kommer en Rage 2, for jeg kunne godt lide Rage og var godt underholdt hele vejen til slut. Jeg havde ingen problemer med grafikken og alt det andet, men det er nok fordi jeg nok heller ikke er så krævende dengang.

Jeg er ser meget frem til Rage 2, men der går nok lidt tid før vi ser den.
Gravatar

#6 noobie 6. aug. 2013 09:52

Rage havde nogle problemer, men det var i min mening nærmest ubetydeligt. Jeg gennemførte det tre gange før jeg lagde det fra mig, og var underholdt i rigtig mange timer. Jeg er helt sikkert på hvis de laver en 2'er.
Gravatar

#7 Mjj 7. aug. 2013 05:57

Lav nu bare en super fed Quake5, som er i stil med Quake1 :)
Gravatar

#8 Medallish 7. aug. 2013 17:50

Rage var ok, men havde en utroligt skuffende slutning, og der var noget underligt med folk i spillet. Ok alle har efterhånden lavet et "post apocalypse" spil med flere røvhuller end der var mennesker før verdenen gik istykker, så et nyt "take" på det var måske en god ide, men tror de gik for langt i den anden retning fordi det skabte bare en creepy fornemmelse når de alle var flinke sekundet de så mig.

iD skulle fokusere mere på Doom imo, lave det lidt mere ligesom Doom 2 og 1, uden at gøre det goofy. 3'eren tager sig selv for seriøst.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login