Railgun anmelder SteelSeries Sensei – musens mester?

Det hører til sjældenhederne, at vi her på Railgun kaster os ud i anmeldelser af produkter inden for spilindustrien, men af og til er der visse produkter, der fanger redaktionens opmærksomhed så meget, at vi bare må prøve det.

Dette var netop tilfældet, da de danske udviklere af gamingudstyr, SteelSeries, frigav deres seneste flagskibsmodel inden for gaming-muse i form af SteelSeries Sensei.

Sensei’en beskrives af SteelSeries som verdens mest brugerdefinerbare mus til dato, der blandt andet byder på de fire meget specielle konfigurationer: ExactLift, ExactAim, ExactAccel og ExactSens, der skulle tilfredsstille selv den mest kræsne gamer.

Venligst udlånt af SteelSeries har undertegnede brugt den sidste måneds tid på at teste denne Sensei, der i første omgang blev mødt med nogen skepsis; en skepsis, der dog hurtigt blev gjort godt og grundig til skamme.

Læs hvorfor ved at følge overskriften ind til vores anmeldelse af SteelSeries Sensei.

Gravatar

#1 Mnemonic 7. nov. 2011 14:41

Hvad skete der med tråden? Er den blevet slettet fordi der var negativ omtale? Jeg håber virkeligt ikke det er tilfældet, men det lugter langt væk... :/

Edit - Mærkeligt at lave en ny tråd?
Press Space, Commander
Gravatar

#2 losbutch 7. nov. 2011 14:47

#1 Enig. Nåede aldrig at se den men ville gerne høre om nogen havde en sammenlinging med deres egen Xai mus?
Den havde jeg tidligere men desværre holdt den ikke engang et år før knapper endten ikke reagerede eller dobbeltklikkede.
Gravatar

#3 Avenger- 7. nov. 2011 14:55

#1
Ja, det er lidt mærkeligt. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt med tråden, men jeg skal nok lige undersøge det, så vi kan få det afklaret.

Jeg tager al kritik af anmeldelse til mig, da jeg på ingen måde anser mig selv som en erfaren anmelder. Det jeg søger efter i en anmeldelse er, at få fremstillet min oplevelse med produktet, og det betyder selvfølgelig også, at jeg måske ikke kommer ind over nogle af de aspekter som mange andre anser som vigtige.

Gi' den endelig gas med kritikken, så længe den er konstruktiv :)

Jeg opdaterer, når jeg har fået svar på den forsvundne tråd.

*Opdatering*
Så blev mysteriet løst. Det viser sig, at jeg har glemt at kæde forsidenyheden sammen med artiklen, hvilket skal kæde kommentarsporet i de to ting sammen. Da vores udvikler kædede de to sammen forsvandt de gamle tråde og blev dermed erstattet af en ny . Det beklager jeg/vi selvfølgelig og opfordrer alle til at fortsætte diskussionen.
Answers are like opium: the more you imbibe, the more you need. Which is why the sober man finds solace in mystery. - R. Scott Bakker, The Prince of Nothing I
Gravatar

#4 HerrMansen 7. nov. 2011 16:16

Ville være fedt hvis I lige kunne få dækket de kritikpunkter der var omkring f.eks. softwaren og dens evne til at kopiere/håndtere musens indstillinger.

Og der var vist også noget om lidt mangelfuld information omkring de "nifty features" som musen har i forhold til andre? :)

Da musen ligner den gamle Microsoft Intellimouse serie, så kan man vidst ikke gå meget galt hvis man er til den form. Har selv haft en Intelli i fem-seks år indtil at jeg tog springet til en G9x. En udmærket mus med rædsom software.
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine...
http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#5 Jawa Striker 7. nov. 2011 17:07

Michael fra SteelSeries var på et tidspunkt forbi butikken hvor jeg selvfølgelig spurgte ind til musen. Så hiver manden den sgu da bare op af hans taske.

Mit førstehånds-indtryk var også at det var en særdeles solid og godt bygget mus. Jeg giver personligt ikke meget for farve-indstillingerne og displayet på bagsiden.
Men alene det at den lå godt i min hånd(For en symmetrisk mus) var en super oplevelse. Er palm-grip typen og bruger normalt udelukkende store ergonomiske gamer mus. Men hvis min Logitech skulle gå hen og blive "ødelagt" nu, så ville valget helt klart falde på Sensei. ;-)

Modsat Razer som jeg anser for at være noget billigt plastisk, så er SteelSeries Sensei en ordenlig kvalitets mus. Symmetrisk eller ej. Den er det hele værd!

---

Ellers en fin artikel - Kunne dog godt tænke mig en opstilling af plus / minus samt karakter på musen :)
Gravatar

#6 Skovsneglen 7. nov. 2011 21:54

Razermuse er nu bedre at spille med.. og holdbarheden er medium.. Det kan da godt være Steelseries bygger solide muse baseret på Microsoft men i det mindste designer Razer selv deres..
Hacking is not a crime, its a survival treat!
Gravatar

#7 HerrMansen 7. nov. 2011 22:55

#6: Kan nu ikke lige se hvordan argumentet "De laver deres eget design" skulle have noget at sige med hvordan slutresultatet ser ud/føltes. Intellimouse designet har jo mange år på bagen og er (imo) noget af det bedste design rent komfortmæssigt jeg har prøvet.

Skrevet på et Razer Lycosa keyboard som altid har haft problemer med kredsløb, og har udviklet larmene knapper og nedslidt overflade...
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine...
http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#8 andreasg 7. nov. 2011 23:36

Jeg har tidligere haft det problem med SteelSeries Xai, at den ville få MacOS til at være 2-3 minutter ekstra om at starte, muligvis pga. deres indbyggede settings halløj på en eller anden måde ikke overholder USB/HID standarderne... Jeg gad godt vide, om det stadig er tilfældet.

Til sidst holdt venstre-knappen dog op med at virke, og jeg måtte gå tilbage til min Logitech mx518.

Forhåbentligvis har de forbedret byggekvaliteten siden da?
Gravatar

#9 Mnemonic 8. nov. 2011 06:43

#8: Det var netop bl.a. holdbarheden af knapperne der blev diskuteret i den "slettede" tråd.

Jeg har f.eks. 2 Ikari Laser mus, der hver kun har holdt et år før venstre museknap begynder at have "prel" - eller det dobbeltklikke uden at blive bedt om det...
Press Space, Commander
Gravatar

#10 M.R. 8. nov. 2011 12:37

Ved ikke med sensei, men med min xai mus synes jeg er træls til bærbar da den tager 30 sekunder om at oprette forbindelse for at den kan bruges.
Så synes jeg også at exactsense og alle de forskellige ting er forvirrende og kan ikke se hvad de skal bruges helt til, de virker smart men synes ikke det fungere i praksis.
Har hentet omkring 30 profiler fra "pro's" de bruger ingen settings og har hovedsagelt dpi på 600-1200.. Så jeg ville tro at heller ikke de kan finde rundt i dem eller se dem anvendelig.
Synes også at sensoren var ustabil nogle gange selv på steelseries egen hardpad.
Men dette kan jo være at det er ændret ved sensei, men erfaren med deres tidligere topmodel "Xai" gør at jeg nok ikke køber steelseries's muse i de næste par år andet end der kommer et eller andet "vildt"
Jeg kørte med Xai musen i et ½ år før jeg blev så træt af den at jeg købte en razer mamba som jeg skam er ganske glad for :)
Yaaaaaaa!