Rayman-skaber bryder sig ikke om Super Mario

På trods af at Rayman-skaberen Michel Ancel før er blevet kaldt Frankrigs svar på Shigeru Miyamoto, så udtaler den populære spilproducent nu, at han slet ikke bryder sig om platform-genrens hellige gral – Super Mario.

Michel Ancel skrev:
I will tell you something terrible – I don’t really enjoy playing Mario games. I don’t like gliding, I don’t like its inertia, and I don’t like not being able to give some slaps. It’s a fabulous series, and I understand that people love it, but it’s not my cup of tea.

Ancel nævner i stedet Ghosts n’ Goblins, Heart of Darkness og Another World som værende platform-spil, han altid godt har kunnet lide.

Efter Ancels mening har hans platform-spil og Super Mario-spillene to helt forskellige måder at tage fat om genren på, og mens han finder Mario-måden interessant, så er det bare ikke ham.

Den seneste Rayman-titel, Rayman: Origins, er ude nu til Xbox 360, PS3 og Wii.

Gravatar

#1 watser 7. dec. 2011 20:24

Og denne nyhed har nogen som helst relevans i forhold til?
Gravatar

#2 Silver Mane 7. dec. 2011 20:46

#1 Baghistorie til et spil, i princippet. Det er making of materialle. Syntes det passer meget fint.

#Ontopic: Har sgu nok lidt ret. Det først Rayman var også noget mere forsigtig i dens spille hastighed. I det mindste svinede han ikke mario til, og er rimlig høflig at høre på.
Gravatar

#3 Trentors 8. dec. 2011 08:06

#1
Det er da mere relevant end whatever ligegyldige spil er gået guld. En nyheds-type som jeg ALDRIG forstår da spillet på dette tidspunkt alligevel har en release-date og du alligevel ikke får spillet før denne dato. Og den slags nyheder er der nok af.

Eller nyheder om der kommer en fortsættelse til et middelmådigt spil (Lost Planet f.eks.).
Gravatar

#4 1000tusind 8. dec. 2011 09:28

Det er altid spændende at høre fra udviklerne, hvorfor de gør som de gør.
Selvom platform-genren er næsten lige så gammel som computerspil i sig selv, så er der ingen perfekt formel for hvornår et spil er godt eller dårligt.
Gravatar

#5 XorpiZ 8. dec. 2011 10:34

Manden har jo ret. Mario-spillene er voldsomt overvurderede.
Gravatar

#6 Trentors 8. dec. 2011 12:23

#5
Det er vel en smagssag ;-) Andre kan sige at Skyrim er voldsomt overvurderet fordi ud fra et software-perspektiv er så buggy at det gør helt ondt.

Kan du til gengæld lide Rayman-spil?
Gravatar

#7 XorpiZ 8. dec. 2011 12:24

Ikke specielt nej.

Burde nok have tilføjet ", imo." :)
Gravatar

#8 Trentors 8. dec. 2011 12:30

#7
Hehe så du kan ikke lide platforme spil generelt? Hvis nu det var Miyamoto som sagde Rayman var overrated så havde du også været enig? ;-)

Jeg kan godt lide begge spil men de føles forskelligt og jeg syntes faktisk det er ret interessant at høre hvorfor. Rayman og Mario er samme genre men føles meget forskellige :-)
Gravatar

#9 MOTHERFARMER 8. dec. 2011 12:51

Jeg har nu heller aldrig set Mario som den hellige gral, men jeg var nok også et forkælet barn med min elskede Amiga 500.

Dog vil jeg langt hellere spille Mario end Rayman...

Gravatar

#10 XorpiZ 8. dec. 2011 13:15

Trentors (8) skrev:
Hehe så du kan ikke lide platforme spil generelt? Hvis nu det var Miyamoto som sagde Rayman var overrated så havde du også været enig? ;-)


Om Rayman er overvurderet ved jeg ikke. Der er enorm forskel på hypen af de to spil-serier.

Mario-spillene er fine, meeeen.. så gode er de sgu heller ikke, synes jeg.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login