© Rockstar Games

“Red Dead Online” har en ‘Battle Royale’-mode: Se liste med modes

De første spillere har fået adgang til “Red Dead Online”, der blandt andet har en ‘Battle Royale’-mode med 32 spillere.

I går fik de første “Red Dead Redemption 2”-spillere adgang til spillets online-beta. Derfor ved vi nu, at spillet blandt andet har en version af den populære ‘Battle Royale’-mode, som “PUBG” og “Fortnite” er kendt for.

På nuværende tidspunkt fungerer moden, der hedder ‘Make It Count’, ved at 32 spillere skal kæmpe inden for en cirkel, der bliver mindre og mindre. Man har dog kun adgang til buer og kasteknive i denne version af moden.

Se gameplay af BR-moden fra Gamespot herunder og læs om de andre modes nedenfor.

I ‘Most Wanted’ kæmper alle mod hinanden om at komme højt på et leaderboard, men jo flere man skyder jo højere en dusør får man også tildelt.

I ‘Name Your Weapon’ er det også alle mod alle, men man får et forskelligt antal point afhængigt af, hvilke våben man bruger, hvor våben, der er sværere at bruge, giver flere point.

‘Shootout’ og ‘Team Shootout’ er, som man måske kan gætte, bare “Red Dead Redemption 2”-versionerne af klassisk ‘deathmatch’ og ‘team deathmatch’, hvor man får point for hvert kill, man får.

‘Hostile Territory’ vil også være bekendt for mange. Her skal hold kæmpe om at overtage zoner, der gradvist får holdets point til at stige.

‘Races’ er kapløb, og de kommer i tre forskellige typer. En type hvor man bare skal fra et punkt til et andet, en type hvor man ridder omgange og en type hvor man skal igennem bestemte checkpoints.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login