© Rockstar Games

“Red Dead Redemption 2”-online får mikrotransaktioner

“Red Dead Online” har fået en ny opdatering, der blandt andet tilføjer køb for rigtige penge i spillet.

Hvis du gerne vil have nyt tøj, nye våben og bedre heste hurtigere, kan du nu vælge at bruge rigtige penge i “Red Dead Online”-betaen.

Denne funktion har Rockstar nemlig tilføjet gennem en opdatering. Det betyder, at man kan købe guldbarrer for rigtige penge og bruge disse guldbarer på tøj, våben og heste i online-versionen af spillet.

Priserne på guldbarrerne kan man se nedenfor, hvor der også er et specielt engangstilbud på 25 guldbarrer for 37 kroner. Rockstar giver også 15 guldbarrer gratis til alle dem, der har været en del af online-betaen inden i morgen den 20. december.

Fans af “Red Dead Redemption 2” er ikke specielt glade for tilføjelsen, hvilket er tydeligt på blandt andet Reddit. Her er der flere der kritiserer Rockstar for at være grådige, når de tilføjer mikrotransaktioner til en del af spillet, der stadig har mange tekniske fejl, som de endnu ikke har udbedret.

Det er dog ikke overraskende, at Rockstar har tilføjet mikrotransaktioner til “Red Dead Online”, da det længe har været en guldgrube for dem med “GTA 5”.

Rockstar fortæller samtidig, at de har masser af opdateringer planlagt til “Red Dead Online” i det nye år.

red dead online microtransaktions priser / Railgun.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login