© Gearbox Software

Remaster af det første “Borderlands” afsløret: Ude i næste uge

Gearbox har afsløret “Borderlands: Game of the Year Edition”, og det kommer allerede den 3. april.

Sammen med afsløringen af “Borderlands 3” har Gearbox også løftet sløret for et “Borderlands”-spil, der allerede kan spilles i næste uge.

De har nemlig afsløret en forbedret remaster-udgave af det første “Borderlands” fra 2009 til moderne konsoller og til PC.

Den nye version inkluderer alle udvidelser, men spillet har også nye våben og ‘betydelige’ grafiske forbedringer samt 4K-understøttelse.

Derudover har spillet gameplay-forbedringer som et mini-map, nye karakter-skins, og så understøtter spillet endda 4-player co-op i split-screen.

“Borderlands: Game of the Year Edition” kommer til PC, Xbox One og PS4 den 3. april – og dem, der allerede ejer spillet på Steam, kan opgradere deres version gratis.

Samme dag i næste uge får “Borderlands: The Handsome Collection” – der inkluderer “Borderlands 2” og “Borderlands: The Pre-Sequel” – også en 4K-opgradering på de platforme, der understøtter det.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login