© Rockstar Games

Rockstar advarer: Progression i “Red Online Beta” er måske ikke permanent

De penge, levels og anden progression, som man opnår i beta-perioden af “Red Dead Online” ikke helt sikrede, fortæller Rockstar.

“Red Dead Online”-betaen begyndte at blive udrullet gradvist i går – hvilket Rockstar gør for at undgå tekniske problemer, der netop plagede “GTA Online”, da det blev udgivet.

Rockstar minder nu spillerne om, ifølge Eurogamer, at der faktisk er tale om en beta, og denne beta-periode fortsætter, indtil Rockstar føler, at online-delen er blevet testet igennem – hvilket kan tage flere uger eller måneder.

Samtidig fortæller udvikleren, at ens progress ikke er sikret i beta-perioden, da der kan være tilfælde, hvor de er nødt til at genstarte stats og ranks i spillet. Rockstar håber dog at lade spillerne beholde deres progression.

Efter at “Red Dead Online” er blevet udgivet, har man opdaget, at western-spillet har en ‘Battle Royale’-mode – læs mere her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login