© Rockstar Games

Rockstar afslører “Red Dead Online”: Kommer efter “Red Dead Redemption 2”

Rockstar har afsløret de første detaljer til online-delen af “Red Dead Redemption 2”, der kommer i november.

“GTA”-udvikleren Rockstar har løftet sløret for “Red Dead Online”, som de kalder online-delen af “Red Dead Redemption 2.

Denne online-del kommer til november.

Indledningsvis vil der være tale om, hvad Rockstar kalder for en offentlig beta, og alle, der har købt spillet, vil have gratis adgang.

Rockstar kalder “Red Dead Online” en udvikling af multiplayer-delen i det originale “Red Dead Redemption”. Det betyder, at de blander narrativ og rollespil med competitive og cooperative multiplayer på sjove nye måder.

Rockstar fortæller til IGN, at “Red Dead Online” kommer efter selve spillet, fordi de, ligesom med “GTA V”, betragter online-delen og singe-player-delen som to separate produkter. Der er dog ikke meget, der tyder på, at man vil kunne købe delene separat.

“Red Dead Redemption 2”, der også kan ses på en række nye billeder, kommer til Playstation 4 og Xbox One den 26. oktober.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login