Rockstar GamesRockstar: GTA V sælger for over $800 millioner på førstedagen

Det har nærmest ikke været muligt at overse udgivelsen af Grand Theft Auto V, der var årets vel nok mest ventede titel, og det kan bestemt ses på de første salgstal fra Rockstar og Take-Two.

Det forlyder nemlig nu, at efter blot 24 timer i handlen estimerer Rockstar, at spillet har rundet de $800 millioner i detailsalget.

Derudover er det også blevet afsløret, at Grand Theft Auto V overtager titlen som den bedste lancering i Storbrittanien, hvor spillet er blevet langet over disken mere end 1,57 millioner gange – næsten en million kopier mere end sin forgænger.

Grand Theft Auto V har ikke blot ramt plet på salgslisten, men også hos anmelderne, hvor det placerer sig blandt de bedst anmeldte spil i videospilshistorien.

Gå til bund
Gravatar

#1 Swiftyx 19. sep. 2013 06:53

Tch-Tching Baby ! xD
Gravatar

#2 blancholm 19. sep. 2013 07:03

Det også et fedt spil :)
Gravatar

#3 Lowice 19. sep. 2013 08:13

Når/hvis det kommer til Pc så skal det games for vildt. Men jeg nægter sku at investere i en skod konsol for at spille det....

Please kom til Pc meget snart.
Gravatar

#4 gramps 19. sep. 2013 08:15

Og til de dårlige nyheder, så reklamerer spillet selv for Rockstars iFruit app. Indtil videre fås iFruit kun til iPhone og iPad. Spillet har været på vej så længe, kæmpe hype, enorme udviklingsressourcer - og så har de ikke de apps klar som spillet selv reklamerer for, på de platforme som de skulle være på. Skidt.

Selve idéen i iFruit er god, men det skulle være klar på alle platforme.
Gravatar

#5 knekker 19. sep. 2013 08:21

#4

Jeg viste ikke at man ikke kunne nyde spillet som standalone, uden denne app, jeg kan sagtens forstaa at du er saa ked af det.
Gravatar

#6 gramps 19. sep. 2013 09:00

#5
Appen gør at man kan træne hunden og customize sine biler, samt gemme dem til garagen. Det giver et ekstra element til spillet som virker super fedt - men som 75 % af smartphoneejere ikke kan få.
Gravatar

#7 Lowice 19. sep. 2013 09:13

Man kan undre sig over at de først udvikler til iPhone og iPad når de ikke længere er de mest udbredte smartphones/tablets.

Men det er vel fordi det er letter at udvikle til dem end android og Windows Mobile.

Dog troede jeg at man gik efter at tilfredsstille så mange bruger som muligt og ikke hvad der er lettest.
Gravatar

#8 Hængerøven 19. sep. 2013 16:06

gramps (6) skrev:
#5
Appen gør at man kan træne hunden og customize sine biler, samt gemme dem til garagen. Det giver et ekstra element til spillet som virker super fedt - men som 75 % af smartphoneejere ikke kan få.Men du er vel ligeglad med alle dem uden en smartphone, ikke?

Men af hvad jeg kan læse mig frem til, kan man fint customize sine biler og gemme dem til garagen, inde i selve spillet?

Tager jeg fejl? Kan ikke selv teste da jeg ikke har en konsol mere så venter på PC udgivelsen
Pewbe + Hængerøven 4 eva !
Gravatar

#9 gramps 19. sep. 2013 20:52

Hængerøven (8) skrev:
Men du er vel ligeglad med alle dem uden en smartphone, ikke?


Nej. Men det er Rockstar.
Gravatar

#10 bmxdk 19. sep. 2013 23:36

Det forstår jeg virkelig godt!

Har spillet GTA V den sidste uge på min skodbox, men spillet er rimelig vildt. Indtil videre har det slået mine forventninger til det, plus jeg vil næsten sige det er bedre end noget andet GTA spil.
Men nu venter jeg kun på PC-udgaven, det gør spillet lidt sjovere på computer.
Jeg minder mere om en barne glad pølse tysker på ferie i Thailand :D
Gravatar

#11 gramps 20. sep. 2013 06:14

bmxdk (10) skrev:
Har spillet GTA V den sidste uge


Hvordan?
Gravatar

#12 bmxdk 20. sep. 2013 06:23

@ gramps

Man fik det et 3-5 dage før hvis man havde bestilt det igennem amazon.co.uk. Samt muligheden for at downloade det har også været her en lille uge nu ;)
Jeg minder mere om en barne glad pølse tysker på ferie i Thailand :D
Gravatar

#13 bamselinen 21. sep. 2013 14:52

Jeg glæder mig til PC udgaven men kunne ikke vente og købte det derfor til xboxen, dog vil jeg sige at på trods af hardware begrænsninger i xbox og ps3 er det imponerende hvad de har kunne presse ud af maskinen.

Hvis det er et direkte port så gider jeg ikke købe det men hvis det er et full pc spil køber jeg det nok, der er så mange muligheder og 2 historier er ikke 100% ens det anhænger meget af de valg du tager så selvom det er liniært har min kammerat og jeg har vidt forskellige oplevelser af spillet.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login