© Warner Bros. Interactive

Rocksteady på vej med “Batman: Arkham Collection”

Rocksteadys tre “Batman”-spil, “Arkham Asylum”, “Arkham City” og “Arkham Knight”, bliver genudgivet i en samling i september.

Efter rygter og et Amazon-læk har udvikleren Rocksteady nu bekræftet, at Europa vil få den såkaldte “Batman: Arkham Collection” senere i år.

Den samling vil inkludere remaster-udgaverne af “Arkham Asylum” og “Arkham City” samt “Arkham Knight” med enkelte tilføjelser som et nyt ‘Earth 2 Dark Knight’-skin, der dog vil blive tilgængeligt for “Arkham Knight”-ejere senere.

Samlingen vil ikke inkludere Rocksteadys “Arkham VR” og heller ikke “Arkham Origins” – prequel-spillet, som blev lavet af Warner Bros. Montreal.

Det vil altså fortsat ikke være muligt at spille “Origins” på moderne konsoller.

Genudgivelsen sker i anledningen af Batmans 80-års jubilæum.

Det vides endnu ikke, hvad Rocksteadys næste store spil vil være, selvom de ikke har udgivet et spil siden 2016. Dog er der noget, som tyder på, at det vil være et spil til Playstation 5 og Xbox One-efterfølgeren – læs mere her.

“Batman: Arkham Collection” kommer til PS4 og Xbox One til september.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login