© Rockstar Games

Rygte: GTA V bliver gratis; vil understøtte Kinect og PS Move

I kølvandet på afsløringen af Grand Theft Auto V har industrisiden MCV publiceret en artikel omhandlende netop det nye spil.

Artiklen omtaler, hvad der må beskrives som et noget bizart møde med Rockstar Games-chefen Sam Houser, hvor han fortæller nærmere om, hvad vi kan forvente af GTA V.

Ifølge MCV’s beretning vil spillet få sin udgivelse til Xbox 360, PlayStation 3, iOS og 3DS, hvortil der understreges, at controlleren er fortid, og motion control er fremtiden og dermed GTA V.

MCV skrev:
”TO HELL WITH JOYPADS,” came his screamed reply, his withered and filthy hands grabbing me by either side of the face. “We don’t NEED joypads. 3DS, iOS, Kinect, Move. Exclusive for those Grand Theft Auto V will be.”

Dertil nævner artiklen ligeledes, at projektet vil byde på store mængder af eksklusivt indhold alt efter, hvor man bestiller spillet. Hos GAME byder man på New York, HMV får Detroit, Amazon får Los Angeles og Zavvi får Skegness.

DLC bliver der angiveligt også masser af, da artiklen melder om adskillige udgivelser, der alle kan samles i et “Season Pass” til 3.600 MS Point, hvilket samtidig udløser tidlig adgang til indholdet.

Sidst men ikke mindst kunne det se ud til, at der muligvis er tale om, at man kan udforske spillet ganske gratis, da artiklen slutter af med at fortælle, hvordan det kun er købere af spillet, der kan gøre brug af køretøjer, mens alle andre må “nøjes” med at indtage spillet til fods.

MCV skrev:
”We’re not punishing those who don’t buy the game, they can still traverse the world, but to reward those loyalist to the GTA brand they will be given access to vehicles’ is what I’ll say. HA HA! And there’s nothing they can do. NOTHING!”

Det hele lyder utrolig specielt, og man kunne nærmest drage konklusionen, at Rockstar prøver noget fuldstændig nyt af med GTA V, men hvordan det hele kommer til at hænge sammen, må vi nok vente med at få at vide til onsdag den 2. november, hvor den første trailer til spillet går i luften.

Følg kilden for at læse den bizarre artikel hos MCV.

Gravatar

#1 Rockstar 25. okt. 2011 19:33

wth...


Håber det kun er rygter...
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gravatar

#2 XorpiZ 25. okt. 2011 19:38

Haha - det er sgu en fed artikel.
Gravatar

#3 Robotusch 25. okt. 2011 19:38

God ryger dér, mester?
Gravatar

#4 KristofferKristensen 25. okt. 2011 19:40

Lyder som en fuldstændig skævvridning af GTA serien...

Og vildt at de allerede snakker om DLC-pakker. Hvad med at være lidt loyale mod fans af serien, og smid det ned i den endelige version af spillet. Er efterhånden en lille smule træt af spil hvor den fulde oplevelse kun kan opnåes hvis man spenderer 100-200 ekstra efter man har købt det.
Gravatar

#5 Bamse87 25. okt. 2011 19:46

#4 Helt enig

savner de gamle dage da det var expansion pack.
Gravatar

#6 morsing 25. okt. 2011 19:51

Eller også er han ironisk, og gør grin med den måde hvorpå mange firmaer idag tænker.

For mig lyder det mere som et vredesudbrud mod den absurde måde at lave spil på idag, hvor det ikke længere bare er muligt at gå ind i en butik at købe et spil og så er det det. Men hvor forbrugeren konstant skal have skubbet diverse DLC og nye ULTRA HD 9001 GHZ SCREEN MOTION SENSOR ned i halsen, bare for at malke den sidste hårdt tjente krone ud af hans lomme. :)

Det lyder ikke ligefrem særligt seriøst.

(og hvor det alene at få adgang til et spil, er noget man skal gøre sig FORTJENT til)
Gravatar

#7 Alrekr 25. okt. 2011 20:01

#6: Samme fornemmelse jeg sidder med. Det virker virkelig som et vredesudbrud og en ironisk kommentar til resten af spilmarkedet. Jeg kan ikke forestille mig at GTA V ville komme i en version hvor man kun kunne gå/løbe...
Newz.dk på den fede måde: http://knowyournewz.dk/index.php?title=SNES
Gravatar

#8 hahamu 25. okt. 2011 20:07

Man skal på ingen måde tro på hvad Sam Houser siger i denne artikel. Det er en stor joke, og en god en tilmed. Han gør grin med spilbranchen som det ser ud i dag, fyldt med motion controllere, free to play elementer og de tonsvis af DLC pakker og pre order tilbud ethvert spil i dag er proppet til randen med.

Sarkasmen flyder tykt, og hvis vi skal konkludere noget ud fra denne artikel, så er det at Rockstar vil tage afstand til disse nye gaming trends i GTA V. Noget der glæder mig.
Gravatar

#9 Berntsen 25. okt. 2011 20:09

Det er da tydelig sarkasme:-) GTA V bli'r hardcore, som man forventer... men for min skyld må det gerne blive gratis ;)
Gravatar

#10 kabber 25. okt. 2011 20:19

LOL to think if that came to be ;p

seriøst sarcasme, desuden så er det kun en artikel.

gad vide om der var nogen som hoppede med på spøgen høhø?^^
Gravatar

#11 SAN 25. okt. 2011 22:05

Tilslutter mig alle der råber sarkasme. Det var jo tydeligvis en gennemgang af alt det der er i vejen med computerspil i dag, lige til det punkt hvor PC ikke var nævnt som platform, netop her frygter jeg dog at det ikke var sarkastisk ment, men i det mindste kommer det nok senere.
Gravatar

#12 -xero-- 25. okt. 2011 22:54

Blæret lavet.
Gravatar

#13 Viggo 26. okt. 2011 00:58

Tyk sarkasme... Og PCen er ikke nævnt.. vil det sige at den netop kommer til PC? :P
newz mangler en rating der hedder "forkert"
Gravatar

#14 mort6251 26. okt. 2011 06:35

Håber da virkelig det bare er sarkasme !!!
Hvem gider rejse sig op fra sofaen for at køre rundt og lave drive-by ?!?
Gravatar

#15 kabber 26. okt. 2011 06:40

til dem der godt vil se artiklen. den er sgu go nok, historien i artiklen altså.
heh det ville ha været godt til halloween ^^
The Chilling Truth
Gravatar

#16 kabber 26. okt. 2011 06:53

men det' "kunne" da være fedt hvis man tog move'n/kinecten/wii'en og skulle slå og hive personen ud af billen.
"nothing personal, i just need your car"

håber da på et gensyn med cykler, traktorer og div.
muligvis ny feature med skatebords/løbehjul. lol eller segway? ^-^
Gravatar

#17 Adagio 26. okt. 2011 07:06

Håber virkeligt at det er sarkasme, men jeg er bange for at det ikke er


Men når jeg prøver at blande kinect med GTA kan ikke undgå at tænke på om de også havde tænkt på at smide en hidden sex minigame ind i GTA V, ligesom de gjorde i et af de tidligere GTA spil :D
Eller hvilke muligheder der er i når man hygger sig med en prostetueret blandet sammen med kinect
Gravatar

#18 lost-viking 26. okt. 2011 09:11

Jeg håber fandme ikke de dropper PC udgaven.. jeg nægter at spille gta på min playstation 3! Og skal de lave det til pc så håber jeg fandme ikke det bliver en dårlig portet version som GTA IV var det.. Men ja jeg tror også at hele den her artikel var en stor joke og en hån af spilbranchen.. :)
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#19 Tripoden 26. okt. 2011 10:38

Det kan kun være gas :D Ret sjovt.

Mht PC udgaven, tror jeg vi skal vente 6-12 måneder som med de andre GTA spil. De blev heller ikke annonceret med det samme ved de foregående spil
Gravatar

#20 Avatar1301 26. okt. 2011 13:10

Det lyder som om direktøren er blevet sindssyg ^^
Gravatar

#21 Boding 26. okt. 2011 16:15

Håber satme for dem at man kan bruge controller, ellers bliver jeg fanme pissed.. :(
Gravatar

#22 Sugardad2 26. okt. 2011 16:32

Hvis det er rigtigt, så tror jeg overhovedet ikke det kommer til at virke efter hensigten, de fjerner halvdelen af spillet ved at gøre det der, og hvorfor installere et halvt spil, jeg gad i hvert fald ikke. Med det sagt, så tror jeg da stadigvæk at spillet vil blive en success for dem der køber det, hvis spillet altså er lige så godt som de andre
Gravatar

#23 Alrekr 26. okt. 2011 21:18

#21, #22

Det er en joke. Det burde da være tydeligt :)
Newz.dk på den fede måde: http://knowyournewz.dk/index.php?title=SNES
Gravatar

#24 Rockstar 27. okt. 2011 00:52

Jeg kan godt se at det oser af sarkasme nu, men da jeg skrev wth i første indlæg tænkte jeg bare "Okay jeg kan godt lide kinect osv. men fuck noooo"
Jeg kan f.eks. godt lide at i Mass Effect 3 at der bliver MULIGHED for at styre sine følgesvende med voice commands mht. hvor de skal gå hen og hvilke skills de skal bruge i stedet for at pause lortet og rode et skill wheel igennem... Selvom min nabo nok kommer til at tænke "Hvad har han lige gang i" så vil jeg prøve at benytte det og hvis det fungere for mig vil jeg håbe det kommer til andre spil. Håber også at de på en eller anden måde kan integerere kinecten mht. bevægelses sensoren i alm. spil som en MULIGHED... dvs. at det skal ikke være en nødvendighed...

Men nej nej... selvfølgelig er det der noget fis for en hornlygte
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gravatar

#25 LightningSparrow 28. okt. 2011 00:08

Det her er ikke godt nok. Det skal da også ud til Wii, og skal kræve at man har et Wii-Fit-board.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login