Rygte: Infinty Ward arbejder ikke på Modern Warfare 3

Ifølge hjemmesiden VG247 vil udviklerhuset Infinity Ward ikke tage sig af det uundgåelige tredje Modern Warfare-spil, som i stedet måske vil blive udviklet af Activisions nye studie Sledgehammer Games.

VG247 nævner, at scoopet kommer fra en amerikansk insider-kilde, der ligeledes fortæller, at Infinity Ward dog ikke er i stilstand, men i stedet arbejder på noget fuldkomment nyt.

Udover Sledgehammer Games bliver der også nævnt, at et canadisk studie muligvis står bag Modern Warfare 3. Hvis det skulle være sandt, vil det være studiet bag spillet Prototype, Radical Entertainment, da de er Activisions eneste canadiske udviklerhus.

Det er dog ikke kun VG247, der har fået opsnappet noget, også hjemmesiden Destructoid har fået fat i noget omkring, hvad Infinity Ward muligvis arbejder på. Ifølge deres kilder skulle det nye spil være et MMO, hvor de får hjælp fra nogle folk fra Blizzard til at starte det op. Endnu er intet andet kendt omkring spillet.

Se også: Activision afslører nyt spilstudie – Sledgehammer Games

Gravatar

#1 TuxDK 8. jan. 2010 07:05

FLERE MMO'er under opsejling?
Overraskende......

Hvorfor skal alle med en forholdsvis god franchise, begynde på at lave skod MMO'er?
Don't feed the trolls.
Gravatar

#2 Suduki 8. jan. 2010 07:13

TuxDK (1) skrev:
FLERE MMO'er under opsejling?
Overraskende......

Hvorfor skal alle med en forholdsvis god franchise, begynde på at lave skod MMO'er?


Wow, har du allerede prøvet det, siden du kan sige det er 'skod' allerede nu?
I do not care.
Gravatar

#3 julu 8. jan. 2010 08:17

1#
Jamen der må være penge i det, der bliver sikkert drømt om at lave noget der tjener ligeså godt som wow.. og med en så stor titel som cod, kan det nok ikke helt gå i vasken?!
Gravatar

#4 AlienDarkmind 8. jan. 2010 08:20

#2 Det er Activision samt et hold der aldrig har lavet et mmo i deres liv og samtidigt ikke engang har lykkedes at lave et velfungerende singleplayer spil.. Skal vi ikke bare sige at chancen for at det bliver vellykket er minimal.. Kun navnet ville sælge igen..
"So they sent a helpless child to kill me. Well I'm not going out without a fight!" - Bender /furturama
Gravatar

#5 Holger_dk 8. jan. 2010 08:56

hm... synes nu de skulle blive i den genre de er bedst (fps, især multiplayer delen).

og kan kun forestille mig det bliver meget meter-vare/standard hvis MW3 ikke bliver lavet af Infinity Ward (er ikke 100% imponeret af deres histories, men de laver flotte og gennemførte spil).

må håbe at dem som laver MW3 har lidt mod på at ændre lidt ved tingene. hvis de nu kunne lave en blanding af MW1 & MW2 multiplayer ville det jo være sublimt. Savner G3, dedicated servers og sådan i MW2.
- Holger
Gravatar

#6 Nahilas 8. jan. 2010 12:33

#4: For Blizzard havde jo udgivet enormt mange mmo'er før WoW?

Tror også der er ret mange der er uenige i din påstand om at Infinity Ward er ude af stand til at producere et velfungerende singleplayer spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login