Electronic ArtsRygte: Mere gratis Battlefield på vej

Via Eurogamer -

Det kunne meget vel se ud til, at vores svenske naboer hos EA DICE er ved at forberede sig til endnu et eventyr med gratis Battlefield, som vi så det med Battlefield Heroes.

Det er i hvert fald blevet kendt, at EA DICE har registreret en række domæner, der kan falde ind under en såkaldt free-to-play-strategi. Domænerne er BattlefieldAssault.com, Battlefieldp4f.com, 
BattlefieldPlay4free.com, Bfassault.com, Bfp4f.com og Bfplay4free.com.

De mest iøjnefaldende af domænerne er umiddelbart Battlefield Assault, der ikke er en titel, som før er sat i forbindelse med de svenske udviklere. Om det har noget at gøre med flash-spillet af samme navn er nok usandsynligt, så det skal blive spændende at se, hvad EA DICE har lagt i ovnen til i denne omgang.

I øjeblikket er EA DICE i gang med at lægge sidste hånd på Bad Company 2-udvidelsen Vietnam, hvorefter Battlefield 3 forventes at blive den næste store udgivelse fra holdet.

Gå til bund
Gravatar

#1 norupZ 23. sep. 2010 01:11

De går godt nok til den, de svenskere..

Er der nogen der ved, hvor mange de har ansat derovre på den anden side af sundet?

IMO må det være et rimeligt stort antal, taget deres nuværende projekter i mente; BFBC2-Vietnam, BF3, multiplayer-delen i det nye Medal of Honour, bare lige for at nævne nogle få "små" ;)

#2 winkwink 23. nov. 2016 18:47

[Indlæg er markeret som spam]
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login