Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Microsoft

Rygte: Microsoft arbejder på Wii-lignende controller

Via MTV - , redigeret af Pernicious

MTV har haft kontakt med en udvikler, der angiveligt skulle være involveret i et projekt, Microrsoft har haft kørende siden august sidste år om at udvikle en Wii-lignende controller til Xbox 360.

Den nye controller skulle som minimum have samme funktionalitet som den, der følger med til Nintendos Wii, uden dog at have muligheden for at tilslutte en ekstra enhed, som Nintendos Nunchuck.

Udvikleren er dog ikke specielt imponeret over Microsofts idéer med den nye controller og påpeger, at marketingsafdelingens materiale omkring controlleren peger på, hvor nemt det vil være at lave konverteringer af Wii-spil som det vigtigste salgsargument over for spiludviklere.

Gå til bund
Gravatar

#1 lost-viking 8. apr. 2008 11:12

hvad er det dog for noget? Wiimoten er vel nintendos ide.. vil det ikke være at stjele ideen lidt? det er et rigtig dårligt tiltag. syntes microsoft burde holde sig til sit eget område og lade værd med at stjæle nintendos ideer.. indse dog at nintendo har lavet den bedste konsol.. og hvem vil dog spille nintendo spil på en xbox.. så altså jeg kan ikke lide ideen i det der..
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#2 kattehus 8. apr. 2008 12:11

Hvis ingen stjal idéer fra hinanden, ville alle være tvunget til at være nytænkende - hvilket jo er godt nok - men det ville være svært at lave nye ting.
Du ville jo ikke kunne udvikle på et eller andet, for det ville være at stjæle idéen og så arbejde videre på det.
Og hvis et eller andet minder om et eller andet andet, kan man jo sige, at whoever2 har stjålet idéen fra whoever1 og bare ændret det lidt.

Men dét med, at konvertere Wii spil til deres stuff er da en nedern måde at gøre det på. Så burde de hellere starte from scratch mht. spil o.lign.
Hvis jeg nu ejede en xBox 360 ville jeg nok være glad, da jeg synes Wiien er alt for sjov. En party maskine, ja, men sjov. -Og da xBoxen i forvejen har de "traditionelle" controllere, ville det bare være et tiltag til, at lave en "hybrid" mellem party og normal consol.
<(^.^<) (>^.^<) (>^.^)>... <(^.^)>!
Gravatar

#3 zynx 8. apr. 2008 13:33

Ekstra baner til Force Unleashed :D
Gravatar

#4 Mulddyr 8. apr. 2008 17:38

#1 den bliver ligesom ps3'eren... så den bliver ikke helt ligesom wii-controlleren...

men til forsvar for MS så stjal Sony den jo altså først til deres ps3.
No arms, No Cookies.
Gravatar

#5 Nagash 10. apr. 2008 10:41

Så er spørgsmålet så hvor meget de stjæler. Det er ikke nogen hemlighed at Både PS3 og Wii bruger Bluetooth til at komunikere med deres controlere, men det gør Xbox'en jo netop ikke.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login