© Nintendo

Se heltenes evner i nyt gameplay fra “Marvel Ultimate Alliance 3”

Starlord, Groot, Spider-Man, Iron Man og Hulk og mange flere er med i det første længere gameplay-klip fra det “Diablo”-inspirerede “Marvel Ultimate Alliance 3”.

Game Informer har “Marvel Ultimate Alliance 3” på forsiden af deres månedlige blad, hvilket betyder, at de dækker det Nintendo Switch-eksklusive spil det næste stykke tid.

Derfor har mediet også delt et længere gameplay-klip fra spillet, der blandt andet viser de mange heltes evner.

De kommer også med en række andre detaljer, som at hver helt får en ny evne hver 10. level, og at der tilsyneladende er fire evner pr. helt.

Derudover ved vi nu, at der altid vil være fire helte på skærmen, selv hvis man spiller alene. Det betyder også, at der er drop in-multiplayer, så ens venner altid kan joine, selvom man er midt i en bane.

Vi ved også mere om i historien i spillet.

Spillet begynder med “Guardians of the Galaxy”-heltene, og der fra går det ellers ud på at få fat på de såkaldte Infinity Stones, før skurken Thanos og hans lakajer fra The Black Order finder dem.

“Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order” kommer til Nintendo Switch den 19. juli.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login