© Sony

Sony bekræfter: PSN-navneændringer kommer snart

Sony har bekræftet, at det i starten af 2019 vil være muligt at ændre sit navn på Playstation Network.

Mange fans har haft det samme Playstation-ID i årevis – potentielt i 12 år, hvis de lavede det på deres Playstation 3, da den udkom i 2006. Det har ikke været muligt at ændre det, men det gør Sony noget ved nu.

Sony Playstation skriver på deres nyheds-blog, at de snart begynder at teste muligheden for at ændre ens PSN-navn og i 2019 bliver det udrullet til alle brugere.

Navneændringen kommer dog til at koste penge. Den amerikanske pris er 10 dollars for en almindelig PSN-bruger, men en bruger med et Playstation Plus-abonnement vil kunne gøre det for 5 dollars.

Det vil også være muligt at vise sit gamle PSN-ID sammen med det nye efter ændringen, hvis man er i tvivl om ens venner vil genkende ens navn. Men denne beslutning, om man vil vise det gamle ID eller ej, følger permanent med navne-ændringen.

Samtidig kommer navneændringen med et stort ‘men’, da ikke alle spil understøtter navne-ændringen, hvilket kan betyde fejl i spil, der ikke understøtter det.

Spil, der er udgivet efter 1. april 2018 samt størstedelen af de mest populære PS4-spil, understøtter navne-ændringen, og det vil være muligt at skifte tilbage til sit gamle PSN-ID gratis.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login