SonySony-chef reagerer på PS4-kampagne fra NeoGAF

Via VG247 -

Alt imens Microsoft har haft deres PR-problemer med den manglende information omkring videresalg af Xbox One-spil, så har Sonys udmelding på samme område haltet.

Det fik i løbet af weekenden det populære spilforum NeoGAF til at skyde gang i en større kampagne på tværs af de sociale medier, hvor bekymringen for at Sony ville indføre restriktioner på brugte spil blev luftet ekstra meget.

Det har nu fået Sony til at reagere, da både Sonys John Koller og Sucker Punch Studios Scott Rohde har udtrykt deres glæde overfor de passionerede PlayStation-fans, der er derude.

John Koller, Twitter skrev:
This is why I love PlayStation fans- the passion bucket overflows #playstation

Scott Rohde, Twitter skrev:
I love passionate #PlayStation Fans!!

Det har været rygtet, at Sony havde planer om at indføre større restriktioner på køb og salg af brugte spil, men efter den seneste uges store fokus på området forlydet rygter nu, at Sony overvejer at ændre deres planer.

Hvor det hele ender vides endnu ikke, da hverken Microsoft eller Sony har meldt endeligt ud, hvordan de vælger at tackle dette område.

Gå til bund
Gravatar

#1 GrillBiller 28. maj 2013 12:16

men i bund og grund handler det om udviklerne vil udgive deres spil til den ene eller anden platform efter hvilken indtægt det vil give...

Har MS/Sony et system hvor de kan få flere penge ved brugtsalg er det jo et win/win for både udviklerene og producenten (sony/MS)
Gravatar

#2 Høegh 28. maj 2013 12:20

Flere tweets:


Nick Accordino - SCEA producer skrev:
Humbled by the outpouring of passionate PlayStation fans and their willingness to talk to us directly. Please know that we hear you. <3Shadid Kamal Ahmed - Sony senior business development manager skrev:
To all the fans, with a special mention to GAFfers, I *love* your passion. It convinces me that the path I chose 31 years ago was right.http://www.gameranx.com/updates/id/14952/article/s...
Gravatar

#3 Theis 28. maj 2013 12:25

GrillBiller (1) skrev:
men i bund og grund handler det om udviklerne vil udgive deres spil til den ene eller anden platform efter hvilken indtægt det vil give...

Har MS/Sony et system hvor de kan få flere penge ved brugtsalg er det jo et win/win for både udviklerene og producenten (sony/MS)


Det kræver jo lige at forbrugerne også er med på idéen. Jeg er i hvert fald ikke, og hvis der kommer for mange restriktioner på, må jeg jo investere i en gamer PC.
Rigtige gamere spiller Mario.
Gravatar

#4 atrox 28. maj 2013 12:27

#1

...og det er et "loss" for forbrugeren.

Al den her snak omkring videresalg af brugte spil går ud fra forbrugeren automatisk bare har en konsol stående. Konsoller der når de kommer, typisk koster 3500-4500 kr.

Hvis Xbox One eller PS4 får disse restriktioner, så køber jeg ingen af delene. Så kan de tage alle de penge de vil for at gen-aktivere brugte spil, det bliver bare ikke mine penge.
Gravatar

#5 fennec 28. maj 2013 12:29

Skal man forstå det sådan, at de mener at Xbox fans ikke har pasion, mens PS fans har?

Begge grupper vil bare gerne have klare svar, men ingen har fået det endnu...

#3
Og derved regulere marked sig selv.
Hvis bare nok personer nægter at hoppe på ideen, så vil slaget falde, og producenterne må gå "tilbage" hvor de kan tjene penge.
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#6 Høegh 28. maj 2013 12:34

fennec (5) skrev:
Skal man forstå det sådan, at de mener at Xbox fans ikke har pasion, mens PS fans har?Det tror jeg ikke. De henvender de sig jo bare specifikt til alle dem der har taget del i denne PS4-kampagne
Gravatar

#7 XorpiZ 28. maj 2013 12:56

fennec (5) skrev:
Begge grupper vil bare gerne have klare svar, men ingen har fået det endnu...


Det stinker af, at Sony laver damage-control. De er bare en smule bedre end MS.
Gravatar

#8 mee 28. maj 2013 13:21

Det vil være en skam hvis både Sony og MS indfører gebyr på brugte spil, men det er vel det der skal til for at sikre en smule indtægt til udviklerne ved brugt salg.

Ja det skader mulighed for at bytte et spil med en ven/familie og den slags, men det hjælper også udviklerne i modsætning til al den brugtsalg en del butikker gennemfører for tiden.
[quote=XorpiZ (54)]Missede du den del, hvor jeg skrev (ret tydeligt endda), at beløbet var hevet ud af røven?
Gravatar

#9 Høegh 28. maj 2013 13:27

Ja forhåbentlig bliver der fundet en løsning som alle kan være tilfredse med. Både forbrugere og udviklere.
Gravatar

#10 Eposcorp 28. maj 2013 15:22

Man kan få temligt kompakte gamer PCere i dag, som ikke fylder meget mere end en konsol, og med et par trådløse Joypads og endda mus og tastetur til FPS, så ved jeg godt hvad jeg ville vælge.
Gravatar

#11 Jack Slater 28. maj 2013 17:31

Glæder mig til at vi får et klart svar. Man må næsten formode at de stadigvæk overvejer dette siden de kun kan svare i tåger.

Hvis én af konsollerne bliver helt uden restriktioner mod brugte spil så køber jeg den istedet for den anden. Hvis det bliver boxen så er en epoke med PS1, 2 og 3 slut.

Jeg vil gerne kunne finde min konsol frem om 15 år og se den virke uden en besked om at serveren ikke længere findes og at mit spil ikke kan verificeres.
Gravatar

#12 Rockstar 29. maj 2013 00:10

#11
Jeg tror nu der er kommet en patch til systemet inden de lukker serverne ned og jeg tvivler desuden på at en PS4 eller XboxOne kan holde til 15års støv :P
De er jo ikke ligefrem holdbare som en gammel Sega eller Nintendo længere ;)
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login