© Railgun

Sony kalder Playstation 5 et niche-produkt – vil fokusere på eksklusive AAA-spil

Sony taler internt om strategien for deres kommende Playstation 5, der vil fokusere på hardcore spillere.

Når Playstation 5, som konsollen muligvis vil hedde, kommer, så vil den være målrettet de mest hardcore fans.

Det fortæller to anonyme Sony-repræsentanter til Wall Street Journal.

Ved et nyligt internt møde beskrev Sony-chefen Kenichiro Yoshida endda konsollen som et niche-produkt, der er målrettet hardcore spillere.

Derfor fokuseres der også ekstra meget på konsollens grafiske evner og eksempelvis muligheden for 8K-opløsning – læs om andre PS5-detaljer her.

Derudover fokuserer Sony deres kræfter på at lave aftaler med store udgivere og på at arbejde med deres egne selskaber, der også har leveret store succeser som sidste års “God of War” og “Spider-Man” samt dette års “Days Gone”.

Et af Sonys selskaber er Guerilla, der fik stor succes med “Horizon Zero Dawn” tilbage i starten 2017. Da det er nogle år siden, kunne Guerilla være et af de selskaber, som i teorien kunne have et nyt spil klar til lanceringen af PS5 – sandsynligvis en efterfølger til netop “Horizon Zero Dawn”.

Dette fokus på eksklusive AAA-titler kommer selvfølgelig på bekostning af mindre indie-spil, der vil være mindre i fokus.

Det betyder også, at Sony ikke vil vise nye indie-spil frem ved dette års Tokyo Game Show, som de plejer.

Sony forventer dog stadig, at indie-udviklerne vil udgive deres spil på PS5 på grund af konsollens popularitet, som de forventer vil være høj.

Playstation 5 forventes at udkomme i slutningen af 2020 sammen med Microsofts næste Xbox – læs om den her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login