© Sony Interactive Entertainment LLC

Sony kan være på vej med ny version af “Ape Escape”

Playstation-klassikeren “Ape Escape” kan være på vej tilbage.

Sony ejer mange franchises, og nogle af dem har vi ikke set noget til i mange år.

En af disse er “Ape Escape”, som vi ikke har set noget til siden 2010 med spinoff-spillet “Ape Escape Move”, og man skal endnu længere tilbage til PS2-tiden, hvis man taler om det sidste hovedspil i serien, “Ape Escape 3”, fra 2005.

Det kan være på vej til at ændre sig. En ny twitter-side med navnet Piposaru20th er dukket op, der med et nyt billede skriver noget i retningen af ‘Er der mon nogle, der jagter mig?‘.

Det er desuden ikke bare en tilfældig Twitter-side, da den officielle Twitter-profil for Sony Japan Studio følger denne side som én ud af 53 – og det hjælper også, at “Pipo Saru” er navnet på “Ape Escape” i Japan.

Denne Twitter-side kan også være lavet specifikt til at fejre 20-års jubilæet for “Ape Escape”, men det virker også mærkeligt, at lave en ny Twitter-side og en ny hjemmeside – som man kan se nedenfor – kun til det.

Rygter om et nyt “Ape Escape” underbygges desuden af, at Sony har vist interesse i deres gamle franchises ved f.eks. at lave en remake af “MediEvil”, der udkommer den 25. oktober i år.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login