© Epic Games

Sony tester cross-play: Starter med “Fortnite”

Sony begynder at teste cross-play med andre konsoller og platforme i dag. Første spil er “Fortnite”. 

Sony har i en længere periode været imod at lade PS4-spillere spille med andre platforme og specielt konkurrerende konsoller – såkaldt cross-play. Men nu tager Sony første skridt med en cross-play “Fortnite”-beta, der lige er startet.

Og “Fortnite” ser ud til kun at være begyndelsen:

Efter en omfattende evalueringsproces har SIE identificeret en vej frem mod at understøtte ‘cross-platform’-funktioner for bestemt tredjeparts-indhold,” skriver Sony på deres Playstation Blog.

Sony har i den sidste tid modtaget kritik for ikke at lade “Fortnite”-spillere på PS4 spille med Nintendo Switch- og Xbox One-spillere, der begge kan spille med hinanden. I stedet kan PS4-spillere kun kæmpe mod PC- og mobil-spillere.

Sagen blev værre for Sony, efter at “Fortnite” kom til Nintendo Switch. Tidligere PS4-spillere kunne nemlig ikke bruge deres eksisterende Epic-konto på Switch, hvorfor man ville være nødt til at starte forfra med en ny bruger.

Sony kalder selv denne cross-play test for en stor politik-ændring og skriver, at de vil opdatere spillerne, så snart de har flere detaljer omkring betaens tidsramme, og hvad dette betyder for fremtidige spil.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login