© Sony Interactive Entertainment LLC

Sony udelukker ikke genudgivelser af store PS4-titler på Playstation 5

“The Last of Us Part II”, “Death Stranding” og “Ghost of Tsushima” er alle blevet bekræftet til Playstation 4, men kan også komme til Playstation 5.

Der har længe været spekulationer om “The Last of Us Part II”, “Death Stranding” og “Ghost of Tsushima” faktisk ville udkomme til Playstation 4, som Sony havde lovet, eller om de ville holde på dem, så Playstation 5 ville have nogle store titler på lanceringsdagen.

Sony har for nyligt, ifølge IGN, bekræftet, at det ikke er tilfældet, og at de alle vil komme til Playstation 4.

Vi ved endda muligvis denne uge, hvornår vi kan få fat på de tre længe ventede titler – læs hvorfor her.

Sony Interactive Entertainment-chefen Jim Ryan siger i denne sammenhæng, at disse kommende, eksklusive PS4-titler skal hjælpe dem med at holde deres eksisterende user base glade i de kommende år.

Med andre ord er det PS4-konsollen, der skal tjene pengene, imens Sony lancerer den næste Playstation, som selskabet typisk har tabt penge på i starten, fordi de forventer at tjene pengene ind på software efterfølgende.

Det udelukker altså ikke muligheden for en genudgivelse af “The Last of Us Part II”, “Death Stranding” og “Ghost of Tsushima” på Playstation 5, som Sony gjorde med “Last of Us Remastered” på PS4, der var en ny udgave af det kun et år gamle PS3-spil.

Sony har dog bekræftet, at den næste Playstation vil være bagudkompatibel med PS4-spil, så det vil være muligt at spille disse spil på Playstation 5 uanset – og muligvis med forbedrede loading-tider.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login