Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Sony

Sonys store interne studier vil alle lave PS Vita-indhold

Via Computer and Video Games -

Hvis du som gamer endnu ikke er overbevist om, hvorvidt PS Vita kommer til at være pengene værd, så kan Sonys amerikanske brandchef, Guy Longworth, måske overbevise med nævnelsen af nogle af de store studier, som vil lave indhold eksklusivt til den håndholdte konsol.

Longworth udtaler i et interview, at en række store Sony-ejede studier vil lave indhold til PS Vita før eller siden.

Disse studier inkluderer SCE Santa Monica, der står bag God of War-serien, Guerilla Games, som står bag Killzone-serien, Media Molecule, der står bag LittleBigPlanet-serien og Naughty Dog, som har stået bag de tre Uncharted-spil til PS3, men indtil videre har overladt franchisen i hænderne på Sony Bend for spin-off-titlen Uncharted Golden Abyss, der er en af de helt store lanceringstitler til PS Vita.

Guy Longworth, Sony skrev:
You'll see a number of games coming out from all of our studios.

Hvorvidt, der er hold i Longworths udtalelse, er dog usikkert, idet Naughty Dog allerede har været ude og sige, at de ikke planlægger nogen PS Vita-udvikling.

Gå til bund
Gravatar

#1 Takeshi_K 22. feb. 2012 23:37

Forhåbentligt kommer der også en del spil fra orienten. Et spil af samme kaliber som Crisis Core ville jo være super.

Men jo, glæder mig da, at SCE Santa Monica, Guerilla Games og Naughty Dog har planer om at lave spil. De spil de laver er bestemt nogle som er indenfor min radar.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login