Speedrun-community indsamler $1 mio. til kampen mod cancer

Kan du gennemføre Pokémon Soul Silver på under fire timer? Skyrim på en time? Eller måske Super Punch-Out med bind for øjnene? Det er blandt andet nogle af de fantastiske indslag, man har kunnet nyde i årets store speedrun-arrangement til fordel for kampen mod cancer.

Begivenheden går under navnet Awesome Games Done Quick, hvor en stor gruppe af verdens bedste speedrunnere fandt sammen i hele syv dage og nætter for at spille og kommentere deres favoritspil, mens det blev vist frem for resten af verden via den populære streaming-service Twitch.tv.

Under hele ugens underholdning kunne seerne støtte kampen mod cancer via Prevent Cancer Foundation, og kulminationen på hele marathonet kom under den afsluttende fulde gennemførelse af Chrono Trigger, hvor den gyldne milepæl på en millioner dollars blev rundet.

Blandt de mest nævneværdige runs anbefales det, at man tjekker VVVVVV, hvor spillets udvikler er med, den blinde gennemførelse af Super Punch-Out og en firdobbel speedrun af Super Metroid.

Du kan se den fulde liste, inklusiv videolink, over spil, der blev gennemført under dette års arrangement via følgende Reddit-link.

Gravatar

#1 HerrMansen 13. jan. 2014 10:44

Udvikleren var også med i røret på "I wanna be the guy".
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine...
http://www.knowyournewz.dk
Gravatar

#2 OrangeNewton 13. jan. 2014 11:02

Udvikleren var også med som kommentator i The Mask. Han fik lidt overraskelser.
Gravatar

#3 TezlaByte 13. jan. 2014 13:33

Nu så jeg ikke lige hele videoen, men kun første frame...

Det er videoen til "Super Punch Out" jeg omtaler, og det er IKKE Super Punch Out, men bare "Punch Out!" eller "Mike Tyson's Punch Out!"

Dog er begge spil pisse fede, og har selvfølgelig begge.

Udover mit galde, så elsker jeg speedruns. Skidefedt at se, men den jeg er mest imponeret over, er nok Portal 1 Speedrun.

Har ikke set så mange igen, men Super Punch Out og Super Metroid er skam set :)
IDDQD
Gravatar

#4 Avenger- 13. jan. 2014 18:49

#3
Det er fordi den springer fra første frame over til Super Punch-Out. Der bliver spillet Punch-Out blindfolded lige før den virkelig fede gennemspilning :) De er begge nice, men kan anbefale den sidste, da den overrasker ret så meget.
Answers are like opium: the more you imbibe, the more you need. Which is why the sober man finds solace in mystery. - R. Scott Bakker, The Prince of Nothing I
Gravatar

#5 Nakzul 13. jan. 2014 21:07

De havde også en udvikler / writer med på Borderlands 2 runnet.
Gravatar

#6 TezlaByte 14. jan. 2014 08:48

#4
Oh lækkert..

Men kender ikke til Twitch halløj, og synes ikke der skete en ski' da jeg klikkede på linket.
Koster det dollaaarh?
IDDQD
Gravatar

#7 HerrMansen 14. jan. 2014 08:51

Kun at chatte på nogle folk's twitch streams - Selve video indholdet koster ikke en dinar.

Nogen der ved hvorfor at den sidste håndfuld spil ikke er linket på Reddit? Jazz Jackrabbit 2 f.eks. er bare overstreget med et generisk twitch link til deres "kanalside"
This is my opinion. There are many like it, but this one is mine...
http://www.knowyournewz.dk

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login