© Nintendo

Speedrun-verdensrekord slået i “Super Mario Bros” med ‘umuligt’ trick

Der er en ny verdensrekord i at gennemføre “Super Mario Bros”, og det lykkedes med et trick, man troede umuligt.

Det er efterhånden nogle år siden, at speedrunnere lykkedes at gennemføre “Super Mario Bros.” på under fem minutter. Men efter at have siddet fast i en længere periode på 4:56, så lykkedes det en at komme under den tid med et trick, som mange troede umuligt.

Speedrunneren Kosmicd12 lykkedes at barbere de få millisekunder, det kræver at slå rekorden, ved at udføre en præcis manøvre, der lader ham clippe igennem et rør og warpe igennem hurtigere end normalt.

Derfor er han den første der kommer under tiden 4:56 i et enkelt run. Den nye rekord er således på 4:55,913, hvilket slår den fire måneder gamle verdensrekord på 4:56,245.

Med computerhjælp har man udregnet, at den teoretisk hurtigste tid på nuværende tidspunkt er 4:54 og 30 millisekunder, men dette kræver nærmest umenneskelig præcision, hvorfor der kan gå årevis før, man kommer i nærheden af den tid.

Det lykkes dog Kosmicd12 at matche den perfekte computer-hjulpne tid frem til bane 4-1, hvilket betyder, at han frem til det punkt fysisk ikke kunne have gjort det hurtigere.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login