© Insomniac Games

“Spider-Man” er årets hurtigst sælgende spil

Baseret på britiske tal, så er “Marvel’s Spider-Man” det hurtigste sælgende spil i år.

Der er ikke nogen tvivl om, at “Marvel’s Spider-Man” er en succes både hos anmelderne og nu også hos fans, der har købt spillet.

Storbritannien har adgang til salgstal, som man ikke har de fleste andre steder. Og de britiske tal viser, at Insomniacs “Spider-Man” er det hurtigst sælgende spil i år, skriver Gameindustry.biz.

På en uge – eller en weekend i virkeligheden – der har spillet overhalet den tidligere rekord, som tilhørte “Far Cry 5”, der har fordelen ved også at komme til Xbox One og PC udover Playstation 4, som var den eneste konsol med det nye “Spider-Man”.

Derudover er “Marvel’s Spider-Man” også det hurtigst sælgende Marvel-spil nogensinde, hvor det slog “LEGO Marvel Super Heroes” stort.

Dog får det nye “Spider-Man”-spil ikke rekorden som hurtigst sælgende superhelte-spil, der stadig tilhører Rocksteadys “Batman: Arkham Knight” fra 2015. Men dette spil kom også til flere konsoller end bare PS4.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login