© Ubisoft Entertainment

Spilvirksomhed tester levering af spil med droner

Spilvirksomheden Ubisoft vil som den første virksomhed i Danmark forsøge at sende pakker med droner. Den nye luftbårne strategi bliver lanceret og testet i forbindelse med udgivelsen af spillet Ghost Recon: Wildlands, og alle kan nemt skrive sig op på nettet og deltage i lodtrækningen om at blive den første i Danmark, der får leveret et spil med en drone.

Leveringen sker i samarbejde med Coolshop.dk.

‘Droner giver nogle unikke muligheder, som er oplagte at udnytte. Vi har set, hvordan droner har revolutioneret videoområdet så hvorfor ikke afprøve mulighederne indenfor pakkeomdeling?,’ siger Marianne Winding, der er PR manager hos Ubisoft Entertainment.

Hun understreger dog, at der i første omgang er tale om en test:

‘Droneleveringen er i første omgang en test for at se, hvad der virker, og hvilke udfordringer, der ligger i praksis. Der er helt sikkert et stykke vej endnu, inden alle vores spil bliver sendt ud med droner. Men nu er første spadestik taget. Da det er en test, så skal den heldige modtager heller ikke betale for hverken fragt eller spillet,’ siger hun.

Gravatar

#1 TwistedSage 7. mar. 2017 10:01

Øh. Steam? Sjov ide, men økonomisk lidt udknaldet :D
Gravatar

#2 pdj 7. mar. 2017 15:14

Med de regler der er for flyvning med drone DK, så kan det da umuligt gøres lovligt, så er der virkelig nogen der tror på det?
Gravatar

#3 SAN 7. mar. 2017 15:39

Nogen burde fortælle dem om internettet :-P
Gravatar

#4 Adagio 13. mar. 2017 13:08

Har lidt svært ved at se hvordan det her kan blive en success her i DK for levering af spil. Det er da hurtigere at købe spillet og downloade det end det vil tage at få den sendt afsted. Tror at det sidste spil jeg købte som fysisk medie var Civilization V da det udkom

Eller findes sådan en mulighed ikke i konsol verdenen? Kræver konsoller stadig det fysiske medie?

Men ja, det kunne da være fedt at være den første her i DK der får leveret varer via droner. Glæder mig til at pizzaer kommer flyvende :)
Gravatar

#5 TwistedSage 17. mar. 2017 08:57

Både XBox 360 og PS3 og opefter understøtter køb og download af spil :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login