Square Enix vil ikke dele sin Luminous-teknologi

Efter Square Enix sidste år fremviste en kort animationsfilm lavet inde i deres nye spilmotor Luminous, der er ment for en stor mængde af udgiverens spil for næste konsolgeneration, blev der snakket om, hvorvidt den nye teknologi ville blive delt med offentligheden eller ej.

Square Enix har nu åbnet op omkring Luminous, og hvorvidt andre udviklere får mulighed for at bruge spilmotoren eller ej, og den japanske spilgigant har ganske som forventet udtalt, at Luminous udelukkende vil blive brugt af egne udviklere – spilmotoren vil ikke blive licenseret ud til andre.

Når det så er sagt, så håber Square Enix dog, at Luminous’ flotte demo vil give tredje-parts udviklere lyst til at skrive eksklusive udviklingskontrakter med udgiveren, hvilket vil give dem tilgang til spilmotoren.

Indtil videre er det bekræftet, at en Final Fantasy-titel for næste konsolgeneration vil blive udviklet i Luminous, mens ingen andre titler endnu er annonceret.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login