© Konami

“Star Wars”-klassiker og “Bomberman” er blandt Xbox Games with Gold i februar

Kultklassikeren “Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy” og “Super Bomberman R” er ‘gratis’ for Xbox Games with Gold-abonnenter i februar.

Microsoft har afsløret februar måneds Xbox Games with Gold-spil.

Det “Castlevania”-inspirerede retro-spil “Bloodstained: Curse of the Moon” kan downloades fra den 1. februar til den 28. februar.

Xbox 360-spillet “Assassin’s Creed Rogue”, der er et spin-off til “Assassin’s Creed 3”, kan også hentes fra den 1. februar, men kun frem til den 15. februar.

Fra den 16. februar til den 15. marts kan man downloade “Super Bomberman R”, der både har den klassiske multiplayer, mange kender, og en co-op story mode.

Også fra den 16. februar til den 28. februar kan man på sin Xbox One spille den oprindelige Xbox-version af det anmelderroste “Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy” fra 2003.

Inden januar slutter, bør Xbox-spillere selvfølgelig huske at tilføje denne måneds ‘gratis’-spil, der inkluderer “Celeste”, til deres biblioteker – læs mere om de spil her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login