© StarLadder

Stor CS-turnering med tre danske hold i gang: North og OpTic spiller i aften

CS-Lan’et StarSeries i-League er i gang med tre danske hold, der deltager. Både North og OpTic spiller i aften.

North, Optic og Fragsters er de tre danske hold – blandt i alt 16 hold – der dyster om præmiepuljen på 300.000 dollars i den store ukrainske turnering StarSeries i-League Season 6.

Turneringen varer hele ugen, og da der er tale om en turnering med Swiss Format, så går de otte hold med tre sejrer videre til fredagens kvartfinaler, imens de otte hold med tre nederlag i de indledende runder ryger ud.

North kom godt fra start med en sejr over Optic, men har siden tabt til NRG (12-16), hvor Optic på den anden side vandt deres anden kamp stort 16-2 over BIG – begge hold har altså en score på 1-1.

Fragsters tabte først til BIG, men har siden vundet over både Gambit og NRG, hvorfor de har en score på 2-1 og kun er en sejr fra kvartfinalen.

I aften klokken 19 spiller OpTic således mod Vega Squadron, og North spiller efterfølgende mod Gambit klokken 20:30 – begge kan ses på StarSeries-streamen nedenfor.

Se livevideo fra Starladder_CS_en på www.twitch.tv

 

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login