© Square Enix

Store stjerner præsenterer priser ved The Game Awards: Kan komme med spiloverraskelser

Flere stjerner skal præsentere priser ved The Game Awards, hvilket har sat rygterne i gang.

Udover selve prisuddelingen ved spilindustriens svar på Oscar-showet, The Game Awards, så bliver der som regel også afsløret flere nye spil. Derfor sætter det også rygter i gang, når store stjerner fra film og spil-industrien skal præsentere priser.

Russo-brødrene, der har instrueret flere af Marvel-filmene som “Avengers: Infinity War”, skal nemlig præsentere en pris ved showet.

Samtidig ved vi, at Square Enix arbejder på et “Avengers”-spil, som vi ikke har set noget til siden januar 2017, hvor den første og eneste lille teaser blev udgivet. Derfor håber flere på, at de to Marvel-instruktører har en overraskelse med.

Derudover skal “Stranger Things”-skaberne Matt og Ross Duffer også præsentere en pris, imens vi ved, at Netflix er på vej med et “Stranger Things”-spil.

Spiludvikleren Josef Fares, der står bag indiehits som “A Way Out” og “Brothers – A tale of two sons”, skal også præsentere en pris og kunne samtidig også have en overraskelse med.

Derudover er der også en række stjerner, der formentlig ikke har noget spil-relateret at afsløre, som streamerne Ninja og Pokimane, skuespilleren og komikeren Aisha Tyler og Oscar-vinderen Christoph Waltz.

Et nyt spil som vi nærmest med garanti får at se til spilpriserne er “Alien: Blackout”, som du kan læse mere om her.

Nomineringerne til spilpriserne blev afsløret midt i november, imens selve The Game Awards-showet bliver afholdt klokken 02:30 dansk tid natten til fredag.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login