© Wikimedia

Superliga-klubber opretter dansk FIFA-liga

De danske Superliga-klubber opretter deres egen FIFA-liga.

Superliga-klubberne i Danmark har oprettet deres egen e-Superliga, hvor der skal spilles FIFA.

Det skriver DR.

Dreamhack, Discovery Networks Danmark og Divisionsforeningen, som repræsenterer de danske fodboldklubber, er gået sammen og har startet denne FIFA-liga.

Alle klubber i Superligaen undtagen FC Nordsjælland er repræsenteret i FIFA-ligaen. Dertil kommer sidste sæsons nedrykkere FC Helsingør, Silkeborg IF og Lyngby Boldklub, der også er med i den nye esports-liga.

Alle holdene består af to til fem spillere, hvor der mindst skal være to professionelle.

FIFA-ligaen foregår ved, at de 16 klubber først spiller indledende gruppekampe, hvorefter de otte bedste klubber går videre til slutspillet. Her kæmpes der om en præmiepulje på sammenlagt 365.000 kroner.

Det FCK-ejede hold North har for nyligt udvidet fra kun at spille CS til også at spille FIFA, hvilket de gjorde ved at skrive kontrakt med den tidligere verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier – læs mere her.

Turneringen i den nye e-Superliga starter den 5. november og afvikles i de syv efterfølgende uger. Discovery Networks dækker turneringen på TV og stream.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login