Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Ludosity

Svenske Ludosity viser ny adventure-titel frem

Via Ludosity -

Så er der igen nyt fra den nordiske indie-front i form af det lille svenske spilstudie Ludosity, der i øjeblikket er ved at forme deres seneste adventure-titel Ittle Dew.

Ittle Dew byder på den eventyrlystne pige af samme navn, som strander på en ø og må lede efter penge for at få istandsat sin båd for at komme videre på sin rejse. Dette leder hende på jagt efter skatte i et nærtliggende slot.

Der er dermed også tale om et puzzle-adventure-spil krydret udforskning, dungeons, loot, bosskampe og skøre NPC'er, der alt sammen bliver til et klassisk 2D-adventure, som vi kender det med f.eks. den tidlige del af Zelda-franchisen.

For Ludosity er der specielt fokus på en strømlinet klassisk adventure, hvor spilleren får stillet fire våben til rådighed og med disse får mulighed for at løse spillets mange puslespil på mange forskellige måder og ligeledes vil blive belønnet for dette.

Ittle Dew bliver blandt andet vist frem ved den kommende Game Developers Conference i næste uge, hvor Ludosity håber på at kunne komme nærmere mulige platforme til spillet.

Ludosity har tidligere stået bag det populære indie-spil Bob Came In Pieces, og du kan læse mere om holdets tidligere projekter såvel som Ittle Dew ved at følge kilden.

Se desuden en trailer til Ittle Dew nedenfor.

[video]5670[/video]

Gå til bund
Gravatar

#1 Viggo 29. feb. 2012 23:00

"It'll do" :P
newz mangler en rating der hedder "forkert"
Gravatar

#2 Virtual-Aidz 29. feb. 2012 23:26

Så ser man det... Efter så lang tid inden for spil verdenen har jeg udviklet en form for mandsjuvinistisk (staves?) adfærd over for hovedpersoner i spil..

Jeg sad og tænkte "Oh god. You're playing as a guy with huge mantitties" indtil jeg indså at det var en pige..

Er næsten skuffet over mig selv :P
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login