© Epic Games

Teenageren bag den verdenskendte ‘floss’-dans sagsøger også “Fortnite”

Teenage-skaberen bag ‘the floss’ sagsøger nu også “Fortnite” for at have stjålet hans moves uden at spørge om tilladelse.

Instagram-kendissen Backpack Kid anerkendes som skaberen af ‘floss’-dansen, der er blevet verdenskendt på grund af “Fortnite”. Nu sagsøger Backpack Kid, der i virkeligheden hedder Russell Horning, “Fortnite” – eller det vil sige hans mor og manager gør, ifølge TMZ.

Det samme har “Rap fyr i L.A.”-skuespilleren Alfonso Ribeiro også valgt at gøre, da han mener de har stjålet hans Carlton-dans – læs mere her.

Det er dog ikke tilfældigt, at der kommer en række danse-relaterede søgsmål i øjeblikket, da det samme advokatfirma, Pierce Bainbridge Beck Price & Hecht, repræsenterer flere af dem.

Advokaten Pete Lewin mener, at advokatfirmaet forsøger at lægge pres på “Fortnite”-udvikleren Epic Games ved at samle flere og flere kunsterne med håbet om, at Epic måske vil indgå forlig.

Backpack Kid fortæller i denne nye Buzzfeed-video om, hvordan han opfandt og blev kendt for dansen.

Men som Eurogamer skriver, er der flere ting, som tyder på, at Horning ikke er skaberen af dansen. Der er nemlig både videoer fra 2012 og fra 2011 med personer, som udfører den populære dans.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login