© Ubisoft

“The Division 2” udkommer med en opdatering på 50 GB

Selv hvis man har en “The Division 2”-disk, skal man stadig downloade hele spillet.

Dem, der glæder sig til at komme hjem fra arbejde på fredag og gå i gang med “The Division 2”, skal muligvis væbne sig med tålmodighed.

Spillet kommer nemlig med en nærmest uhørt stor day one-opdatering på 48-52 GB, skriver Ubisoft på deres officielle hjemmeside.

Faktisk fylder hele spillet også 48-52 GB efter, at man har installeret opdateringen – altså skal man downloade hele spillet igen, hvis man har spillet på disk.

Da der samtidig er tale om et online-spil, betyder det, at man er nødt til at downloade hele opdateringen, hvis man vil spille det – uanset om man har spillet på disk eller ej.

På hjemmesiden står der desuden, at PS4-spillere vil have hele 90 GB at downloade.

Dette lader dog til at være en fejl, da de 90 til 100 GB i stedet er kravet til, hvor meget plads, du skal have på din Playstation inden installationen.

Hvis man køber spillet digitalt, kan man dog begynde at preloade spillet fra i dag.

“Tom Clancy’s The Division 2” udkommer den 12. marts for spillere, der køber den dyre udgave, imens alle andre får adgang på fredag den 15. marts.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login