© EA

THQ Nordic arbejder både på nyt “Saints Row” og “Timesplitters”

Et nyt “Saints Row”, “Dead Island” og “Timesplitters” er alle på vej, afslører THQ Nordic.

THQ Nordic har afsløret, at de arbejder på nye spil i flere af de mange franchises, som de ejer.

Volition er tilbage med et nyt “Saints Row”-spil, efter man ikke har hørt noget fra serien siden “Saints Row 4”-udvidelsen “Gat out of Hell” udkom i 2015.

Der er ikke mange detaljer, men Volition siges at være ‘deep in development’ på spillet. THQ Nordic har samtidig sagt, at de vil udgive to store AAA-spil inden marts 2021, og det nye “Saints Row” kunne godt være en af disse.

Selskabet har samtidig afsløret, at medskaberen af “Timesplitters”, Steve Ellis, er tilbage hos THQ Nordic og skal hjælpe med at vise vejen frem for det næste spil i den klassiske serie.

Det vides endnu ikke, om der er tale om et remake eller et helt nyt spil i serien, som mange nok husker tilbage fra de glade PS2-tider.

Det udmeldes desuden at “Dead Island 2” er under udvikling af Dambuster Studios, der senest stod bag “Homefront: The Revolution”, som dog hverken blev en succes blandt anmeldere eller fans.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login