© EA

“Titanfall”-udviklers ‘Battle Royale-spil afsløret: “Apex Legends” ude nu

Respawns “Apex Legends” kan spilles på PS4, Xbox One og PC lige nu.

Som vi skrev i går, at de ville gøre, så har EA-ejede Respawn nu afsløret og udgivet “Apex Legends”, der er et free to play-‘Battle Royale’-spil i “Titanfall”-universet.

I spillet kæmper 60 spillere om at overleve til det sidste – enten solo eller i hold af tre.

Der er “Overwatch”-inspirerede ‘legends’, som man skal vælge imellem, der har hver deres specielle evner, imens at diverse våben stadig skal findes rundt omkring på banen, som det også er tilfældet i “Fortnite” og “PUBG”.

Spillet har otte legends til at starte med, hvor seks af disse er gratis, og de to sidste skal enten købes eller vindes igennem spillet, ligesom det vil være tilfældet med fremtidige legends.

Derudover er der både loot boxes, der kun indeholder kosmetiske kostumer og den slags, og der er også et battle pass, som man kender det i “Fortnite”.

Som man kan se i gameplay-videoen nedenfor introducerer “Apex Legends” en række nye elementer til den efterhånden velkendte ‘Battle Royale’-genre så som nye måder at genoplive sine holdkammerater på og muligheden for at blive skudt op i luften og droppe ned på banen igen.

“Apex Legends” kan hentes gratis nu på PS4, Xbox One og PC via Origin.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login