Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Ubisoft

Ubisoft Montreal forklarer pirat-tema i Assassin's Creed IV

Via Game Informer -

Det var ikke alle, der var lige begejstrede over pirat-temaet, da Ubisoft afslørede Assassin's Creed IV: Black Flag henover weekenden, men for udviklerne har pirat-temaet altid givet mening i Assassin's Creed-sammenhænge.

Således forlyder det fra Ubisoft Montreal-holdet i et videointerview med Ubisoft Montreal, at der altid har været et ønske om at dykke ned i pirat-tiden nogle årtier før Assassin's Creed III og historien om Connor.

Black Flag beskrives af Ubisoft som et første open world naval warfare-spil, og her understreger udviklerne, at netop seriens mechanics både combat- og bevægelsesmæssigt passer perfekt til det frie, udforskende piratliv på verdenshavene.

Derudover fortæller udviklerne ligeledes, at de har arbejdet på spillet siden sommeren 2011. I den tid har holdet brugt meget tid på at gå i dybden med, hvilke pirat-historier, der rent faktisk er sande, og hvad der er blevet spundet op i fiktion i løbet af de sidste 100 år, hvilket har resulteret i nogle spændende, hidtil usete, makabre historier fra piraternes verden.

Assassin's Creed IV: Black Flag bliver tilgængelig til Xbox 360, PlayStation 3 og Wii U den 1. november, mens der også vil blive udgivet til pc og næstegenerationskonsoller.

Du kan se det fulde videointerview med Ubisoft Montreal ved at følge kilden over til Game Informer.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login