Thy-Mors HF & VUCUngdomsuddannelse kombineret med e-sport

Thy-Mors HF & VUC tilbyder nu en hf-uddannelse, der tager afsæt i e-sport.

‘Uddannelsen er for unge, som er vilde med grafisk design og brænder for at udforske de muligheder, der er inden for spil- og medieindustrien. Herudover får eleverne mulighed for at skabe sig et netværk gennem samarbejdet med relevante virksomheder og foreninger, herunder f.eks. Thy Party,’ udtaler hf-uddannelseschef Erik Dose Hvid.

Men det bliver selvfølgelig ikke gaming dagen lang. De obligatoriske fag tæller også blandt andet design på B-niveau og mediefag på C-niveau.

HF-Game & Design er især oplagt, hvis fremtidsdrømmene er en videregående uddannelse eller en karriere inden for spilindustrien, IT- eller kommunikationsbranchen.

Uddannelsen kickstartes med et Game Event, hvor der blandt andet er et kort oplæg ved Kasper Alstrup, journalist på TV2 News. Kasper har tidligere været journalist ved Gaming.dk samt manager for det e-sportshold, som i dag kendes som Astralis – der i dag topper verdensranglisten.

Herudover vil deltagerne kunne få lov til at udfordre en professionel e-sports udøver i computerspillet Counter Strike. Der vil også blive rig mulighed for at få lov til at prøve kræfter med andre computer- og konsolspil.

Eventen finder sted lørdag den 4. februar på Thy-Mors HF & VUC i Thisted, hvor alle interesserede er velkommen i tidsrummet kl. 13-16.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login